Obradovic: Küçük detaylar maçın skorunu belirledi
THY Euroleague Top16 ilk haftasında uzatmada CSKA'ya kaybeden Fenerbahçe Ülker'de coach Zeljko Obradovic, küçük detayların maçın skorunu belirlediğini söyledi.
Obradovic, ilk tur grubunu namağlup tamamlayan CSKA Moskova'nın Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: "Uzatmaya giden maçlarla ilgili yorum yapmak çok zor. İki kez kazanma şansınız oluyor. Çok mücadele ettik, çok zorladık. Her zamanki gibi küçük detaylar maçın skorunu belirledi. Oyuncularımın performansından çok memnunum. Önümüzde 13 maçımız daha var. Yine son topa kaldı. Aynı hataları yaptık. Serbest atışlarda çok kaçırdık. Bunun üzerine çok çalışmamız gerekiyor. Basit top kayıpları yaptık. Bu hataları oyunculara göstermemiz gerekiyor. Çok zor bir gruptayız. Mücadeleye devam etmemiz lazım."
Yeni transfer Zisis'in ilk maçında iyi bir performans ortaya koyduğunu aktaran tecrübeli başantrenör, "Zisis, sadece birkaç antrenmanla aramıza adapte oldu. Çok iyi bir oyuncu. Daha çok birlikte çalışmayla katkısı artacaktır" diye konuştu.
CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ise yüksek kalitede oynanan bir karşılaşmayı kazandıklarını kaydetti. Itoudis, seyir zevki yüksek bir maç olduğunu dile getirerek, "İki takım da çok yüksek seviyede basketbol oynadı. Bu tarz uzatmaya giden maçlarda skoru son toplar belirler. Fenerbahçe Ülker'in de kazanma şansı vardı. Çok kritik noktalarda sahaya önemli bir karakter koyduk. Rakibimizi tebrik ediyorum. Zisis'in katkısıyla daha da iyi bir takım oldular. Daha yolun başındayız" şeklinde konuştu.
İlgili Haberler
Euroleague'de ilk hafta tamamlandı
Jasikevicius: Savunmamızla ön plana çıkacağız
Alimpijevic'ten öz eleştiri: "İlk Euroleague maçımızda böyle görünmeme...
Fenerbahçe Tarfin, Euroleague'e Virtus Bologna galibiyetiyle başladı
Beşiktaş, 13 yıl sonra döndüğü Euroleague'de Valencia'ya son topta kay...
Beşiktaş, 13 yıl sonra Euroleague'de: İlk rakip Valencia
Fenerbahçe Tarfin, Euroleague'e Virtus Bologna karşısında başlıyor
Yorumlar (0)