Obradovic: Geçen seneyi ne kadar çabuk unutursak, bizim için o kadar iyi olur
THY Euroleague'de ilk maçını kaybeden Fenerbahçe Doğuş'ta coach Zeljko Obradovic mücadeleyi değerlendirdi.
Obradovic'in değerlendirmesi şöyle: ?Tam beklediğimiz gibi bir maç oldu. Malaga şu ana kadar oynadığı gibi bir maç oynadı. Savunmada çok agresiftiler, tam saha presle oynayarak bizi sıkıştırdılar. Çok sayıda top kaybı yapmamızı sağladılar. 13 top kaybımız var ve bu çok yüksek. Bizden fazla hücum ribauntu aldılar ve serbest atışlarda da daha iyiydiler. Bu şekilde olmamalı.
En önemlisi geçen sene yaşadığımız şeyleri ne kadar çabuk unutursak, bizim için o kadar iyi olur. Biz yeni bir takımız. Herkes bize karşı çok farklı motivasyonla oynayacak. Daha güçlü olmamız lazım.
Çok derin bir kadromuz var. Bütün sorumluluk oyuncularda. Herkes kaç dakika oynayacağını kendisi belirler. Çözüm çok kolay. Hatalarımıza bakıp daha iyi çalışmamız gerekiyor.?
İlgili Haberler
Eurocup Şampiyonu JL Bourg Euroleague'de yer almayacak
Euroleague'de şampiyon Olympiacos
Euroleague'de final günü
Euroleague Fenerbahçe'den özür diledi
Alperen Şengün'e yunan taraftarlardan provokasyon
Euroleague'de finalin adı Olympiacos-Real Madrid
Jasikevicius: Fenerbahçe gibi oynamadık
Yorumlar (0)