NBA'de dev takas
NBA'de Doğu Konferansı ekiplerinden Philadelphia Sixers ve Brooklyn Nets arasında dengeleri değiştirecek tarzdan dev bir takas gerçekleşti.
NBA'de uzun süredir geleceği belirsiz olan Brooklyn Nets'in All-Star guardı James Harden'ın yeni rotası Philadelphia 76ers oldu.
Brooklyn'den ayrılacağı uzun süredir konuşulan ancak son günlerde takımda kalacağına yönelik sinyaller veren tecrübeli basketbolcu, takımdan ayrılarak Philadelphia'nın yolunu tuttu.
Yapılan takas anlaşmasında Brooklyn Nets; James Harden ve Paul Millsap'i 76ers'a gönderdi. Philadelphia ise takas karşılığında, Ben Simmons, Seth Curry, Andre Drummond ve draft haklarını Brooklyn'e gönderdi.
Sezon başından bu yana takımdan ayrılmak isteyen ve kadro dışında olan Ben Simmons da Brooklyn'de Kevin Durant'le birlikte oynayacak.
İlgili Haberler
Giannis Antetokounmpo Miami Heat yolcusu
New York Knicks 53 yıl sonra şampiyon
New York Knicks'ten tarihi geri dönüş
NBA Avrupa takımları Eylül ayında açıklanacak
Spurs seride durumu 2-1'e getirdi
Atlanta Hawks başantrenörleri Quin Snyder ile yeniledi
Trump, Knicks-Spurs maçına gidecek
Yorumlar (0)