Milli Takım eski antrenörü, hakemin suratına şişe fırlattı
Ordu'da, yıldız kızlar basketbol maçında antrenör, kızdığı hakemin suratına içi su dolu pet şişe fırlattı.
Ünye ilçe salonunda Ordu Egas Açı Lisesi ile Ünye Basketbol takımları arasında oynanan final müsabakasında başhakem Barış Kaplan, aynı zamanda geçmiş yıllarda Yıldız Kız Milli takımında asistan koç olarak görev yapan Şenol Yerlikaya Ünye Basketbol Antrenörü Şenol Yerlikaya'ya üst üste 2 teknik faul verdi. Bu karara kızan antrenör Yerlikaya, bir süre hakemle tartıştı.
Daha sonra masa hakemlerinin kullandığı bayrağı (koni) eline alan Yerlikaya, bunu kırarak yere attı. Ardından yedek kulübesinde bulunan su kolisini hakeme atan Yerlikaya, bir süre sonra da elinde kalan içi su dolu pet şişeyi hakemin suratına fırlattı.
Yerlikaya'nın fırlattığı pet şişenin suratına isabet etmesiyle sendeleyen hakem, diğer antrenörlerin yardımıyla ayakta kalabildi. Olayın ardından hakem Barış Kaplan tedavi olmak üzere soyunma odasına götürülürken, maça başka bir hakemle devam edildi.
TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş "Antrenör Şenol Yerlikaya?nın disiplin kuruluna sevk edilmesi ve antrenörlük lisansının da iptali için girişimlere başlanmıştır. Ayrıca, halen sürdürmekte olduğu Ünye 12 Dev Adam Basketbol Okulları antrenörlük görevinden de alınmıştır" açıklamasını yaptı.
İlgili Haberler
Bireysel Gelişim Antrenörlüğü Sertifika Programı İstanbul'da
FIBA Kıtalararası Kupa 2026’da yer alacak takımlar belli oldu
Basketball Without Borders Next Up Kampı İstanbul'da
Cameron Young Çin'e gitti
3x3 23 Yaş Altı Kadın ve Erkek Milli Takımları Milletler Ligi'ni tamam...
3x3 23 Yaş Altı Erkek Milli Takımı dörtte üç
3x3 23 Yaş Altı Erkek Milli Takımı çalışmalara başladı
Yorumlar (0)