Mehmet Kabaran: ''Kendimden de takımımdan da utandım''
Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Afyon Belediyespor Baş antrenörü Mehmet Kabaran Akhisar Belediyespor mağlubiyetini, değerlendirdi.
Maçtan sonra açıklama yapan Afyon Belediyespor baş antrenörü Mehmet Kabaran, ?Öncelikle ben şehitlerimize Allah?tan rahmet diliyorum. Ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum. Afyonkarahisar halkına da teşekkür ediyorum salonu doldurdukları için. Bir amacımız vardı bu maçı oynarken, bize destek oldular, şehit aileleri yararına para toplamak için? dedi.
Soyunma odasında oyunculara maçın bitmediğini belirten Kabaran sözlerine şöyle devam etti, ?Maçla ilgili söyleyecek bir şey yok; ben utanıyorum takımımdan. Hiç bir şey söylemeye gerek yok. Bu kadar laçka olursanız, yani devreye giderken maçı bitmiş gibi giderseniz olacağı buydu. Devreye giderken maçı kazanmış havasında gittik ve bunu konuştuk soyunma odasında. Bitmedi maç dedik ama onlar anlamadılar. Utanıyorum ben bunlardan şu anda, kendimden de utanıyorum, onlardan da. Çünkü ben de bu takımın bir parçasıyım? ifadesine yer verdi.
İlgili Haberler
Darüşşafaka'da şok ayrılık
Büyükçekmece Basketbol'da yeni transfer: Jordan Barnes
Gaziantep Basketbol 11 transferini açıkladı
Göztepe'den uzun transferi
iLab Basketbol uzununu buldu
Sepil: En büyük hayalim Karşıyaka-Göztepe basketbol maçının en üst lig...
Kipaş oyun kurucusunu buldu
Yorumlar (0)