Kandemir:''Direnç koyduk ama yenildik...''
Eurocup M Grubu'nda Pınar Karşıyaka'ya mağlup olan Beşiktaş İntegral Forex'te Baş antrenör Ahmet Kandemir karşılaşmayı değerlendirdi.
Ahmet Kandemir ise çok iyi bir taraftar grubu önünde galip gelen Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek, ilk 3 periyotta oyunu istedikleri şekilde kontrol ettiklerini dile getirdi.
Son periyotta bu atmosferde rakibin yaptığı baskı ve sıkıştırmalarla top kayıpları yaşadıklarının altını çizen Kandemir, "Arka arkaya kaybettiğimiz toplar ve rakibin faul atışlarından bulduğu sayılar maçı kaybetmemizin nedenleri arasındaydı. Takım olarak direnç koyduk ancak yenildik. Önümüzdeki Paris Levallois maçını kazanarak geçen sene olduğu gibi 16'lı eleme maçlarına kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler
Eurocup'ta mücadele edecek takımlar belli oldu
Eurocup'ta Beşiktaş ikinci oldu
EuroCup'ta yılın antrenörü Dusan Alimpijevic
Türk Telekom'dan Eurocup'a veda
Türk Telekom, finali Fransa'ya bıraktı
Eurocup'ta Beşiktaş finalde
Türk Telekom, Fransa'da farka koştu
Yorumlar (0)