Hasan Özmeriç:''Çok durağan başladık, hiç ritmimiz yoktu''
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Beşiktaş Sompo Japan' mağlupolan Rönesans TED Ankara Kolejliler baş antrenörü Hasan Özmeriç karşılaşmayı değerlendirdi.
Hasan Özmeriç, Beşiktaş deplasmanına 3 hafta kazanmanın verdiği güvenle geldiklerini bildirerek, "Güvenin vermiş olduğu enerjiyi maalesef ki maçta ortaya koyamadık. Çok durağan başladık, hiç ritmimiz yoktu" ifadelerini kullandı.
Savunmada farklı olamadıkları için skorda üstünlük kuramadıklarını söyleyen Özmeriç, şunları kaydetti:
"Lucas, hafta içi yaşadığı sakatlık yüzünden pek antrenman yapamadı. Bizim gibi takımlarda bir sporcunun sakatlanması düzeni bozuyor. Herkesin aynı ritm ve konsantrasyonda olması lazım ki, biz bu tip deplasmanlardan galibiyetle ayrılalım. Önümüzdeki haftalarda önemli karşılaşmalarımız olacak, enerjimizi toplayıp tekrar yerine koymamız lazım."
İlgili Haberler
Galatasaray'dan farklı başlangıç
Aliağa Petkimspor, lige Denizli Basket galibiyetiyle başladı
Türk Telekom, sezonu Karşıyaka galibiyetiyle açtı
Yiğitcan Saybir kendi sahasından attı, TOFAŞ kazandı
Basketbol Süper Ligi'nde heyecan başlıyor
Selim Çınar: Zorlu bir başlangıç bizi bekliyor ama taraftarımız takıma...
Trabzonspor'a ABD'li guard
Yorumlar (0)