GENÇ MİLLİ KIZLAR KÖTÜ BAŞLADI
U18 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda ilk maçına çıkan Genç Kız Milli Takımımız, Slovenya'ya 73-54 mağlup oldu.
Ay Yıldızlı oyuncularımız maçın ilk dakikalarında Slovenya'nın ataklarına karşılık verse de, 5. dakika içinde görülen 8-8 eşitlikten sonra bitiş düdüğüne kadar rakibini geriden izledi. Maçın ilk çeyreği Slovenya 20-10 önde kapatırken, Millilerimiz ikinci çeyrekte farkı 5 sayıya kadar indirmesine rağmen rakibinin son 2 dakika içinde yaptığı atakla farkı yeniden çift haneli sayılara çıkarmasına engel olamadı ve devreye 38-24 geride girdi.
İkinci yarıda da skor üretiminde hareketlilik kazanamayan Türkiye, momentumu ele geçiren rakibi karşısında kendisini maça ortak yapacak geri dönüşü bir kez daha gerçekleştiremedi. Çift haneli skor farkını koruyan Slovenya, üçüncü çeyreği 54-40 kapattı ve bitiş düdüğü ile beraber karşılaşmayı 73-54 kazandı.
Şampiyona sistemine göre grubu ilk 3 içinde bitiren takımlar İkinci Tur gruplarına kalırken, son sırada bulunan takımlar, 9-16 Sıralama Maçları'na alınacak.
U18 Genç Kız Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci karşılaşmasını yarın 18:15'te Rusya'ya karşı oynayacak.

Kaynak: tbf
İlgili Haberler
Ümit Kız Milliler Belçika'yı mağlup etti
U20 Ümit Kız Milli Takımı Slovenya'ya kaybetti
16 Yaş Altı Kız Milli Takımı Bulgaristan'ı yendi
18 Yaş Altı Kız Milli Takımı Letonya?ya farklı kaybetti
TBF'den Zeynep Gül Ene'ye teşekkür
18 Yaş Altı Kız Milli Takımı Macaristan'ı yendi
20 Yaş Altı Kız Milli Takımı Fransa'ya kaybetti
Yorumlar (0)