Genç Kızlarımız Rusya'ya farklı kaybetti
Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası?nda mücadele eden Genç Kız Milli Takımımız, A Grubu?ndaki ikinci maçında Rusya?ya 75-56?lık skorla kaybetti.
Dengede başlayan mücadelenin ilk 5 dakikasını Şerife Onar’ın basketiyle 8-5 önde geçen millilerimiz, bu dakikadan sonra hücumda skor bulmakta zorlanınca ilk çeyreği 13-19 geride tamamladı. Maiga ve Sema ikilisiyle ikinci periyotun başında etkili olan Rusya, 18.dakikada 14 sayılık farkı yakaladı (21-35). Rusya, devre sonunda da soyunma odasına 26-40 üstün giden taraf oldu. Mücadelenin üçüncü periyotunda oyun olarak dengeyi yakalayan Genç Kız Milli Takımımız, buna karşın rakibini savunmada durduramayınca farkı eritemedi. Karşılaşmanın dördüncü çeyreğine 39-53 geride giren millilerimiz, farkı 6 sayıya indirmesine karşın maçtan 56-75 yenilgiyle ayrıldı.
Millilerimiz adına Melis Gülcan 20 sayı- 5 ribaund ile Ay Yıldızlılarımızın en skorer ismi olurken, Şerife Onar da 14 sayı- 4 asistle maçı tamamladı. Rusya’da ise Daria Kolosovkaia 23 sayı- 5 ribaund- 4 asistle oynarken, Zhosselina Maiga da 18 sayı- 5 ribaund- 2 asistle mücadeleyi noktaladı.
Genç Kız Milli Takımımız, A Grubu’ndaki son maçında 19 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18:15’te Fransa ile karşılaşacak.

İlgili Haberler
Macaristan'a kaybeden Yıldız Kız Millilerimiz Avrupa 6.'sı oldu
Yıldız Kız Millilerimizden Almanya'ya fark
Yıldız Kız Millilerimiz çeyrek finalde Slovenya'ya kaybetti
Yıldız Kız Millilerimiz çeyrek finale yükseldi
Yıldız Kız Millilerimiz İsrail engelini aştı
Yıldız Kız Milli Takımımız mağlubiyetle başladı
Genç Kız Milli Takımımız İsveç'i yendi, 13. oldu
Yorumlar (0)