''Gemlik basketbol şehri olacak''
Berkay Bulut başkanlığında basketbol ve spor kenti yapma doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Gemlik Basketbol Kulübü öncelikli amacı üst liglerde mücadele eden rol model takımı oluşturma hamlesini tamamladı.
Gemlik Basketbol kulübü basketbolda hep var olacak bir kulüp olduğunun altını çizen Basketbol Şube Sorumlusu Salih Diş, ?Bundan böyle geleceğe yönelik daha ciddi, daha yetenekli, genç oyunculara imza attırmayı düşünüyoruz. Kulüpteki büyüklerimizin, yöneticilerimizin niyeti bu yönde. Sağlıklı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Gemlik ismi Türkiye genelinde duyulması için mütevazı, ileriye dönük genç arkadaşlarla çalışarak ilerleyeceğiz. Bu doğrultuda bir birliktelik kurduk. Gemlik halkı ile birlik olarak ortak bir proje yürütelim, genç oyunculardan kurulu, Gemlikli gençlerin çoğunluğu oluşturduğu bir takımın oluşumu için mücadele bayrağını Genel Menajerimiz Yahya GÜMÜŞ, Baş antrenörümüz Ziya GÜLER ve Yrd. Antrenörümüz Nurullah TARGIT ile teslim aldık ? dedi.
Diş, bölgesel ligde mücadele edecek takımlarının hazırlık aşamasında lige kadar bir çok hazırlık maçı yaparak hazır hale geleceğini sözlerine ekledi.
Basketbol Alt yapı Yöneticisi Halit Tunalı ise "Gemlik Basketbol kulübü basketbol şube sorumlusu Salih DİŞ önderliğinde alt yapılarda ne kadar çocuğa ulaşabilmek için gerekli çalışmaları tamamladığını ve en kısa sürede faaliyete geçirecekler Gemlik?i Basketbol şehri yapmayı arzu ediyoruz" diyerek hedeflerinin büyük olduğunu belirtti.
İlgili Haberler
EBBL'de şampiyon Tekirdağ Namık Kemal
EBBL'de Final Grubu heyecanı başlıyor
EBBL'de Play-Off çeyrek final ikinci maçları oynandı
EBBL'de Şampiyon Iğdır Basketbol
EBBL Final Grubu Uşak?ta
EBBL Eren Kılınç Sezonu'nda Play-off Eleme Turu Eşleşmeleri belli oldu
EBBL'ye katılım süreci başladı
Yorumlar (0)