Karşılaşmaya ev sahibi Akhisar Belediyespor iyi başladı ve ilk çeyreği 24-18 önde bitirdi. İkinci çeyrekte başabaş oyun sergilenirken soyunma odasına Akhisar 43-39 üstün gitti. İkinci yarıya iyi başlayan Akhisar Belediyespor farkı bira ara 14 sayıya kadar çıkardı. Final Holmes ile toparlanırken son çeyreğe 66-58 Akhisar'ın üstünlüğüyle girildi. Son çeyrek büyük heyecana sahne olurken bitime 6 saniye kala Final Spor'lu Holmes'un top kaybının ardından yapılan faule antrenör Ali Uruk dikalifiye oldu. 5 serbest atışı sayıya çeviren Troy Bell ile Akhisar Belediyespor karşılaşmayı 85-80 kazandı.

Akhisar Belediyespor'da Lance Goulbourne 19 sayı 21 ribaund 1 asist ile double double yaptı. Troy Bell 19 sayı 5 ribaund 2 asist ve Erdem İlter 16 sayı 3 ribaund 7 asist ile mücadele etti.

Final Spor'da ise 33 sayı 4 ribaund 1 asist ile oynayan Reginald Holmes maçın en skoreri olurken Damien Kinloch 13 sayı 11 ribaund ile double double yaptı.