Fenerbahçe Ülker?in İspanya zaferi?
THY Euroligde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, İspanyol rakibi Unicaja Malaga'yı deplasmanda 68-60 yenmeyi başardı.
F Grubu’nda yer alan Fenerbahçe Ülker, 3.galibiyetini İspanya deplasmanında Unicaja Malaga’yı 68-60’lık skorla mağlup ederek aldı.
İlk periyotu 19-16 geride tamamlayan Fenerbahçe Ülker, devre sonunda ise soyunma odasına 30-28 geride gitti. Üçüncü çeyrekte rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Sarı Lacivertliler, son 10 dakikalık bölüme girilirken skoru 40-49’a getirdi. Mücadelenin final periyotu büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada son bölümde taktik faulleri değerlendiren Fenerbahçe Ülker, maçtan da 60-68 galibiyetle ayrıldı.
Andrew Goudelock’ın 20 sayıyla en skorer isim olduğu karşılaşmada Nemanja Bjelica da 14 sayı- 13 ribaund ile double double yaptı. Bu mücadelede ayrıca, temsilcimiz adına Jan Vesely de 17 sayı- 7 ribaundluk bir oyun ortaya koydu.
Top 16’da galibiyetle tanışamayan Unicaja Malaga’da ise Jon Stefansson 13 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Fran Vazquez de 12 sayı- 5 ribaund ile maçı tamamladı.
İlgili Haberler
Serdar Adalı: Beşiktaş camiasına, Beşiktaş taraftarına Euroleague yakı...
Beşiktaş Euroleague'de
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Euroleague için destek
Eurocup Şampiyonu JL Bourg Euroleague'de yer almayacak
Euroleague'de şampiyon Olympiacos
Euroleague'de final günü
Euroleague Fenerbahçe'den özür diledi
Yorumlar (0)