Fenerbahçe, Kızılyıldız karşısında zorlanmadı
THY Euroleague 9.hafta mücadelesinde Fenerbahçe konuk ettiği Kızılyıldız'ı 79-61'lik farklı skorla mağlup ederek grup liderliğini garantiledi.
Mücadele karşılıklı basketlerle başlarken konuk ekip Zirbes ile etkili oldu. Sarı lacivertliler Udoh ve Kalinic ile skor üretirken ilk çeyreği 20-18 geride tamamladı. İkinci çeyrekte Kızılyıldız farkı 9 sayıya çıkarttı. Sloukas, Antic ve Bogdanovic ile sayılar bulan temsilcimiz soyunma odasına 39-37 üstün gitti. İkinci yarıda sarı lacivertlilerde Vesely de devreye girdi ve skor üstünlüğini Fenrebahçe eline aldı. Son çeyreğe temsilcimiz 58-51 önde girdi. Son çeyrekte Datome ve Antic ile iyi başlayan Fenerbahçe farkı açarak oyunu kopardı. Uzun sakatlık döneminden sonra Ricky Hicman de karşılaşmadan süre aldı. Fenerbahçe mücadeleyi 79-61 kazandı.
Fenerbahçe'de Ekpe Udoh 13 sayı 3 ribaund 2 asist ile takımının en skorer ismi oldu. Pero Antic 12 sayı 4 ribaund 1 asist ve Luigi Datome 12 sayı ve 8 ribaund kaydetti.
İlgili Haberler
Euroleague'de sezon 24 Eylül'de başlıyor
Euroleague'de Türkiye'den beş hakem
Serdar Adalı: Beşiktaş camiasına, Beşiktaş taraftarına Euroleague yakı...
Beşiktaş Euroleague'de
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Euroleague için destek
Eurocup Şampiyonu JL Bourg Euroleague'de yer almayacak
Euroleague'de şampiyon Olympiacos
Yorumlar (0)