Fatihhan Erdoğan:''İlk 4 hafta önemli''
Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, ligde ilk dört haftanın takımları için çok önemli olduğunu, avantajlı bir fikstüre sahip olduklarını söyledi.
Erdoğan, Basketbol Süper Ligi (BSL) 2015-2016 sezonu fikstürü ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 10 transfer yaptıklarını ve güçlü bir ekip kurduklarını dile getirerek ligin flaş takımları arasında yer almak istediklerini ifade etti.
Takımın 10 Ağustos'ta antrenmanlara başlayacağını, iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini aktaran Erdoğan, "Avantajlı bir fikstüre sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Lige kendi sahamızda Yeşilgiresun Belediyespor maçı ile başlayacağız, ardından sırasıyla Rönesans TED Kolejliler, Darüşşafaka ve Torku Konyaspor maçlarını oynayacağız. İlk dört haftanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu maçlardan galip ayrılmak bizi üst sıralara taşır" dedi.
Ligin ilk maçını kendi taraftarları karşısında oynamanın avantaj olduğunu kaydeden Erdoğan, kendi sahalarında maç kaybetmek istemediklerini belirtti.
İlgili Haberler
Karşıyaka, Rashard Kelly'yi kadrosuna kattı
Eurocup sayı kralı Anadolu Efes'te
Erokspor'dan Denizli Basket'e
Körfez Basket'e ABD'li uzun
Denizli Basket transferi sürdürüyor
Denizli Basket ilk yabancısını aldı
Galatasaray'dan uzun takviyesi
Yorumlar (0)