Evren Yenice ve Engin Elhan'ın spor aşkı...
Son 2 sezonda Bostanlıspor forması giydikten sonra Akhisar Belediyespro'a geri dönen Evren Yenice, basketbolcu ortağı Engin Elhan ile Bornova Evka 3?te hizmete açtıkları Fitto Fitness & GYM isimli spor salonu ile spora hizmet ediyor.
Sporun içinde kalmak için bu işe soyunduğunu dile getiren Evren Yenice, "20 senedir basketbol oynuyorum. İnsanın sevdiği işi yapması gerekiyor. Spor benim hayatımın vazgeçilmezi" dedi.
Fitto Fitness & GYM olarak vücut geliştirmeden çok, insanların fit kalması için çabaladıklarını ifade eden 36 yaşındaki basketbolcu, "Biz insanlara sağlıklı olmaları için spor yaptırıyoruz. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu?nda öğrenim gören, gelişime açık antrenörlerle çalışıyoruz. Fitness?ın dışında pilates, zumba seanslarımız da bayramdan sonra başlayacak. Amatör ve profesyonel takımlara hizmet vermekten mutluyuz" diye konuştu. Tuborg altyapısından yetişen Evren Yenice, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş, İTÜ, İzmir Büyükşehir ve Beykoz?da oynadı.
İlgili Haberler
Türkiye Basketbol Ligi 3. hafta sonuçlar
TBL'de 3. hafta: Zirvede Yalova Harem - İLab randevusu
TBL'de 2. hafta sonrası puan durumu: Yalova Harem Spor zirvede
Türkiye Basketbol Ligi ikinci hafta sonuçlar
Cedi Osman Basket'ten iki Milli transfer
Darüşşafaka'dan transfer
Gaziantep Basketbol, Erdem İlter ile yeniden anlaştı
Yorumlar (0)