Ergin Ataman:''Özgüvenimizi kazandık''
Spor Toto Basketbol Ligi'nde Trabzonspor Medical Park'ı 85-66 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, son maçlarda farklı skorlarla galip geldiklerini söyleyerek, "Bu da hedeflerimiz için ümit veriyor" dedi.
Ergin Ataman, karşılaşmanın ilk 5 dakikası dışında mükemmel bir basketbol oynadıklarını belirterek, "Biraz tutuk başladık ama Sinan Güler ve Micov'un etkili performanslarıyla çok kısa sürede geri döndük. Özgüvenimizi kazanıp, hem savunmada hem de hücumda kendi oyunumuzu kabul ettirmeyi başardık" diye konuştu.
Ataman, pota altında ve dış atışlarda farka gittiklerini kaydederek, "Bu bizim açımızdan sevindirici oldu. Çünkü son maçlarımızda hem galip geliyoruz hem iyi oynuyoruz hem de farklı kazanıyoruz. Bu da hedeflerimiz için ümit veriyor" açıklamasında bulundu.
Yorumlar (0)