Ergin Ataman: Boyalı alanda savaşmalıyız
THY Euroleague'de deplasmanda Maccabi Fox Tel Aviv'e kaybeden Galatasaray Odeabank'ta coach Ergin Ataman maç sonu açıklamlarda bulundu.
Ataman'ın açıklaası şöyle: "İki hücum takımının maçı şeklinde oldu. Hücumda boş oyuncularımızı bulmayı başardık ve iyi hücum ettik. İlk yarıyı domine ettik ve maçın kontrolünü elimize aldık. Üçüncü çeyrekte ise Maccabi?ye 7-0?lık bir seri imkanı verdik ve o zaman kontrolü kaybettik. Savunma hatalarımıza devam ettik. Goudelock?ı iyi durdurduğumuzu düşünsem de Maccabi, Seeley?den ekstra bir oyun kurucu katkısı aldı. İçeride de onları durdurmayı başaramadık. Colton Iverson 17 sayı attı, bu çok fazla. Daha iyi savunma yapmalıyız ve boyalı alanda da savaşmalıyız.
Oyuncularıma faul yapacakları zaman sert fauller yapmalarını söylüyorum böylece basket faul şansı vermemelerini istiyorum. Oyuncularımı motive etmeye çalışıp Cuma günü Fenerbahçe?ye karşı oynayacağımız çok önemli maçta galibiyet hedefliyoruz."
İlgili Haberler
Euroleague'de sezon 24 Eylül'de başlıyor
Euroleague'de Türkiye'den beş hakem
Serdar Adalı: Beşiktaş camiasına, Beşiktaş taraftarına Euroleague yakı...
Beşiktaş Euroleague'de
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Euroleague için destek
Eurocup Şampiyonu JL Bourg Euroleague'de yer almayacak
Euroleague'de şampiyon Olympiacos
Yorumlar (0)