Edirnespor'da dümene Acer geçti
Edirne Belediyesi Edirnespor,antrenörlüğe Hakan Acer'i getirdi.
Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına en kısa zamanda Hakan Acer yönetiminde başlayacaklarını bildirdi.
Acer'in, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde 2013-2014'te şampiyonluk yaşadıklarında takımın başında bulunduğuna dikkati çeken Boyacıoğlu, kendisiyle tekrar çalışmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı.
Murat Boyacıoğlu, Hakan Acer'in tanıdıkları ve güvendikleri bir isim olduğunu belirterek, "Kendisinin önümüzdeki sezon iki kulvarda mücadele edecek takımımızın başında önemli işlere imza atacağına inanıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına en kısa zamanda Hakan Acer'in yetki ve sorumluluğunda başlayacağız" ifadelerini kullandı.
Mehmet Can Öztürk'ün yerine başantrenörlüğe getirilen Acer, Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra Homend Antakya Belediyespor ve son olarak Hatay Büyükşehir Belediyespor'da başantrenörlük yaptı.
Hakan Acer, Ümit Kız Milli Takımı'nda da yardımcı antrenör olarak görevini sürdürüyor.
İlgili Haberler
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe
ING Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2.haftanın ardından
Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu Play-Off eşleşm...
Yorumlar (0)