Darüşşafaka Doğuş transferlerini açıkladı
Darüşşafaka Doğuş genel menajeri Ahmet Eran, geçen sezonu Anadolu Efes'te geçiren Milko Bjelica'nın yanı sıra Galatasaray'dan Ender Arslan ve TOFAŞ'tan Samet Geyik ile anlaştıklarını söyledi.
Eran, bir de yabancı oyuncu takviyesi yaptıklarını ve Almanya'nın Alba Berlin takımında forma giyen ABD'li skorer oyun kurucu Reggie Redding'i renklerine bağladıklarını dile getirdi.
Ahmet Eran, geçen sezon kadrolarında bulunan Ersin Görkem, Emre Bayav, Erbil Eroğlu ile ise yolları ayırdıklarını belirterek, "Jordan Farmar bir sezonluğuna takıma gelmişti. O da ayrıldı. Kiralık olarak yer alan Nedim Yücel yeni sezonda olmayacak. Vidmar'ın durumu şu an net değil. Opsiyonlu kalabilir" ifadelerini kullandı.
Genel menajer Eran, yabancı oyunculardan Jamon Gordon, Renaldas Seibutis ve Taylor Brown ile gelecek sezon da devam edeceklerini kaydetti.
Darüşşafaka Doğuş, THY Avrupa Ligi'nde mücadele etmek için bekleyişini ise sürdürüyor. Eran, Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunda yer alabilmek adına "Wild Card" başvurusu yaptıklarını anlatarak, "Ne karar çıkarsa ona göre hareket edeceğiz. Avrupa Ligi yetkilileri, 8 Temmuz'da takımı açıklayacaklarını bize ilettiler" diye konuştu.
İlgili Haberler
Galatasaray'dan farklı başlangıç
Aliağa Petkimspor, lige Denizli Basket galibiyetiyle başladı
Türk Telekom, sezonu Karşıyaka galibiyetiyle açtı
Yiğitcan Saybir kendi sahasından attı, TOFAŞ kazandı
Basketbol Süper Ligi'nde heyecan başlıyor
Selim Çınar: Zorlu bir başlangıç bizi bekliyor ama taraftarımız takıma...
Trabzonspor'a ABD'li guard
Yorumlar (0)