Daçka, ilk mağlubiyetini Cedevita'dan aldı
7DAYS EuroCup 7.haftasında Darüşşafaka, deplasmanda Cedevita Zagreb'e uzatmada 89-83 mağlup olarak bu sezonki lk yenilgisini aldı.
Maça özellikle Roko-Leni Ukic'in etkili oyunuyla başlayan ev sahibi Cedevita Zagreb, periyodun bitimine 1:40 kala 13-10 önde olan taraftı. Kalan bölümde 7-0'lık seri yakalayan temsilcimiz Darüşşafaka, ilk çeyreği 13-17 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında serisini sürdüren Darüşşafaka, 8:37 kala serisini 12-0'a çıkararak skoru 13-22'ye getirdi. İlk 5 dakikayı da Darüşşafaka, 20-31 önde geçen taraf oldu. Özellikle Kartal Özmızrak ile etkili oyununu sürdüren temsilcimiz, ilk yarıyı da 27-41 önde tamamladı.
Darüşşafaka, üçüncü çeyreğin başında James Bell ile bulduğu üçlük isabetiyle 27-44 skoru yakalayarak farkı 17 sayıya çıkardı. 4:51 kala da Okben'in üçlüğüyle Darüşşafaka, 34-49 önde olan taraftı. Çeyreğin son dakikasına da 42-55 önde giren temsilcimiz, kalan bölümde Cedevita'nın sayılarına rağmen son çeyreğe 46-55 önde giren taraf oldu. Son çeyreğe etkili başlayan Darüşşafaka, 8:55 kala skoru 46-62'ye getirdi. Fakat bu andan sonra seri yakalayan ev sahibi Cedevita, 15-2 ile 6:14 kala skoru 61-64'e getirmeyi başardı. 2:36 kala da karşılaşmaya 71-71 eşitlik geldi. Kalan bölümde temsilcimizden JaJuan Johnson'ın sayılarına rağmen daha önce ligimizde oynamış olan Roko-Leni Ukic ve Will Cherry'nin basketleriyle karşılık veren Cedevita'nın performansıyla maçın normal süresi 76-76 sona erdi. Uzatma periyoduna etkili başlayan Cedevita, ilk 1 dakika geçilirken 81-76 üstünlüğü yakaladı. 1:31 kala temsilcimiz Kartal'ın serbest atış çizgisinden isabetleriyle skoru 85-83'e getirse kalan bölümde hücumda sıkıntı yaşayan Darüşşafaka, karşılaşmadan 89-83 mağlup ayrıldı.
İlgili Haberler
Eurocup'ta mücadele edecek takımlar belli oldu
Eurocup'ta Beşiktaş ikinci oldu
EuroCup'ta yılın antrenörü Dusan Alimpijevic
Türk Telekom'dan Eurocup'a veda
Türk Telekom, finali Fransa'ya bıraktı
Eurocup'ta Beşiktaş finalde
Türk Telekom, Fransa'da farka koştu
Yorumlar (0)