Cedi Osman Basket'ten iki Milli transfer
Demir Öztürk
TBL ekiplerinden Cedi Osman Basket, kadrosunu iki genç milli oyuncuyla güçlendirdi. Anadolu Efes'ten 17 yaşındaki Demir Öztürk ve Beşiktaş'tan 20 yaşındaki Yağız Aksu, bu sezon kiralık olarak CO Basket formasını giyecek.
Türkiye Basketbol Ligi (TBL) ekiplerinden Cedi Osman Basket, yeni sezon kadro çalışmaları kapsamında iki genç milli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.
Anadolu Efes'ten Demir Öztürk
17 yaşındaki Demir Öztürk, Anadolu Efes'ten kiralık olarak CO Basket'e transfer oldu. Genç oyuncu, geçtiğimiz haftalarda A Milli Takım altyapı kademelerinin gündemine gelmiş, İstanbul'da düzenlenen NBA-FIBA-TBF ortak organizasyonu Basketball Without Borders (BWB) Next Up kampına Türkiye'yi temsilen katılan isimlerden biri olmuştu.
Beşiktaş'tan Yağız Aksu
20 yaşındaki Yağız Aksu ise Beşiktaş'tan kiralık olarak CO Basket'e katıldı.
İlgili Haberler
TBL'de 6.hafta geride kaldı. İşte sonuçlar ve puan durumu
Türkiye Basketbol Ligi 6.hafta sonuçlar
TBL'de 6.hafta heyecanı
TBL'de 5. hafta sonuçlar ve puan durumu
TBL'de 5. hafta heyecanı: 7 maç tamamlandı
Türkiye Basketbol Ligi'nde 4. haftanın ardından
Türkiye Basketbol Ligi 4. hafta sonuçlar
Yorumlar (0)