Bursaspor, İstanbulspor Beylikdüzü'nden rövanşı aldı
Türkiye Basketbol 2.Ligi Final Grubu'nda Bursaspor, geriden geldiği maçta İstanbulspor Beylikdüzü'nü 79-71 mağlup ederek ikinci galibiyetini elde etti.
İlk çeyrek sonunda 21-16 üstünlüğü ele geçiren İstanbulspor Beylikdüzü, soyunma odasına da 42-37 önde girdi. Gergin geçen üçüncü çeyrekte Bursaspor taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle 3 kez anons yaptıran hakemler soyunma odasına gittiler. Yaklaşık 10 dakikalık aranın ardından maç tekrar kaldığı yerden başlarken 3.çeyrek 62-58 İstanbul temsilcisinin üstünlüğüyle tamamlandı.
Son bölüme 10-0'lık seriyle başlayan ve 6 sayı öne geçen Bursaspor yakaladığı avantajı maç sonuna kadar korudu ve sahadan 79-71'lik skorla galip ayrıldı.
Final Grubu'nda galibiyet sayısı 2'ye yükselen Bursaspor'da Salih Uğraşan ve Kadir Çipa 20'şer sayıyla sahanın en skorer isimleri oldular. İlk mağlubiyetini alan İstanbulspor Beylikdüzü'nde ise Musa Güneş'in 15 sayılık performansı yenilgiyi önleyemedi.
İstanbulspor Beylikdüzü Bursaspor
![]()
Yorumlar (0)