BGD, Deniz Aygül?ü Transfer Etti
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi?nin yeni takımı Basketbolu Geliştirenler Derneğİ, Deniz Aygül ile anlaştı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin yeni takımı Basketbolu Geliştirenler Derneğİ, geçtiğimiz sezon İstanbulgücü’nde forma giyen Deniz Aygül ile bir yıllık sözleşme yaptı.
TED Ankara Koleji’nde basketbola başlayan Deniz Aygül, 25 kez milli oldu. BGD’ye gelmekten son derece mutlu olduğunu söyleyen Deniz Aygül, “BGD’nin önümüzdeki sezon hedeflerinin büyük olduğunu biliyorum. Aynı zamanda geçtiğimiz sezon BGD’de oynayan arkadaşlarımdan antrenörümüz Erdal Yeğin yönetiminde ne kadar ciddi antrenmanlar yapıldığını ve yönetim tarafından söylenen her sözün fazlasıyla yerine getirildiğini öğrendim. Buradaki ortamın basketbolumu geliştirmeme faydası olacağına inanıyorum. Ben de bu nedenle BGD’yi tercih ettim. Bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim” şeklinde konuştu.
BGD Genel Koordinatörü Murat Tümer, Deniz Aygül’ün transferi için şöyle konuştu, “Deniz Aygül, genç ve istikbali olan bir sporcu. Antrenörümüz Erdal Yeğin’in isteği üzerine kadromuza dahil ettik. Deniz Aygül’ün uzun yıllar takımımıza faydalı olacağına inanıyorum.”
İlgili Haberler
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Play-Off Şampiyonu Turgutlu Beledi...
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyon Zorlu Koleji Samsun Baske...
TKBL'de Play-Off şampiyonu Bodrum Basketbol
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyon Tarsus
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 18.hafta sonuçlar ve puan durumu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 13.hafta sonuçlar ve puan durumu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 13.hafta programı
Yorumlar (0)