Selçuk Ernak'ın istekleri doğrultusunda yeni takım kadrosu oluşturacaklarını anlatan Özkan Kılıç, "Bu sezon Avrupa'da başarılı olmayı ve altyapımızın başarılı sonuçlar elde etmesini amaçlamıştık. Katıldığımız ULEB Avrupa Kupası'nda üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attık. A takımımız ligi beşinci bitirdi. Play-off çeyrek finalde elendik. Takımımızın oyunu Bandırma'daki sporseverler gibi beni de tatmin etmedi. A takımımızdan bu sezon keyif almadım. Önümüzdeki sezon yepyeni bir kadro yapacağız" diye konuştu.

Altyapı oyuncularının büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Özkan Kılıç, bir kategori hariç Türkiye genelinde birinci olduklarını dile getirdi.

Genç oyunculara güvenin tam olduğunu ve yeni kurulacak kadroda altyapıdan gelen sporculardan yararlanacaklarını bildiren Özkan Kılıç, "Tüm yabancı oyuncularımız gidecek. Altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncularla gelecek sezon daha güçlü olacağız. Kadromuzu daha genç, idealist, atletik değeri yüksek, başarıya aç oyunculardan oluşturmak istiyoruz" şeklinde konuştu.