Banvit, Khimki'yi devirdi
Eurocup yarı final ilk maçında Banvit konuk ettiği Khimki'yi 83-82 mağlup etti.
Karşılaşma Rice ve Simmons'ın karşılıklı basketleriyle başladı. Banvit, Chuck Davis ile üst üste sayılar bulurken Rowland ve Can Maxim Mutaf'ın dış atışlarıyla ilk çeyreği 22-19 önde tamamladı. Khimki, Paul Davis ile etkili olurken Banvit Rowland ve Dragicevicin basketleriyle skorda üstünlüğü eline aldı. Soyunma odasına temsilcimiz 40-36 önde gitti. İkinci yarıya Banvit, Rowland'dan bulduğu sayılar ile başlarken Mejia'nın sayılarıyla 53-47 öne geçti. Rice ile bulduğu basketlerle Khimki tekrar eşitliği sağladı. Maxim'in sayılarıyla Banvit son çeyreğe 60-59 üstün girdi. Son çeyrekte Khimki 5 sayıyla öne geçerken Banvit Rowland ve Mejia ile farkı hemen kaptmayı başardı. Oyunun son anları büyük çekişmeye sahne olurken karşılaşmayı Banvit 83-82 kazandı.
Banvit'te Earl Rowland 21 sayı 3 ribaund 5 asist ile takımının en skorer ismi oldu. Can Maxim Mutaf 16 sayı 1 ribaund 1 asist ve Chuck Davis 15 sayı 3 ribaund 3 asist kaydetti.
Khimki'de ise Tyrese Rice 22 sayı 1 ribaund 7 asist ile maçın en skoreri olurken Petteri Koponen 16 sayı 2 ribaund 4 asist ile oynadı.
İlgili Haberler
Eurocup'ta mücadele edecek takımlar belli oldu
Eurocup'ta Beşiktaş ikinci oldu
EuroCup'ta yılın antrenörü Dusan Alimpijevic
Türk Telekom'dan Eurocup'a veda
Türk Telekom, finali Fransa'ya bıraktı
Eurocup'ta Beşiktaş finalde
Türk Telekom, Fransa'da farka koştu
Yorumlar (0)