Alperen Şengün açılışta...
NBA'de Houston Rockets formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Alperen Şengün Houston'da Türk Başkonsolosluğu'nun yeni hizmet binası açılışına katıldı.
Houston Başkonsolosluğunun yeni hizmet binasının açılışı için destek veren ABD Dışişleri Bakanlığına ve özellikle, Houston'daki yerel makamların yöneticilerine teşekkürlerini sunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yerel yetkililerle birlikte salonda hazır bulunan Houston Rockets'lı Türk basketbolcu Alperen Şengün'ün başarısına da atıfta bulundu.
Bakan Çavuşoğlu Şengün'le ilgili, "Sporu da ihmal etmememiz gerekiyor. Bu noktada milli basketçimiz gururumuz Alperen Şengün'ü anmazsam olmaz. Alperen sayesinde Houston Rockets Türkiye'de de çok popüler bir takım haline geldi. Şimdiden rekor üstüne rekor kırarak Rockets tarihine geçen Alperen kardeşimi canıgönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler
Giannis Antetokounmpo Miami Heat yolcusu
New York Knicks 53 yıl sonra şampiyon
New York Knicks'ten tarihi geri dönüş
NBA Avrupa takımları Eylül ayında açıklanacak
Spurs seride durumu 2-1'e getirdi
Atlanta Hawks başantrenörleri Quin Snyder ile yeniledi
Trump, Knicks-Spurs maçına gidecek
Yorumlar (0)