Afyon Belediyespor'dan özür
Afyon Belediyespor dün yaşanan olay için hakemlerden özür dilerken saldırganı da kınadı. Afyon yönetiminden yapılan açıklama şöyle:
"Afyonkarahisar Belediyespor – İstanbul DSİ arasında oynanan basketbol müsabakası sonrasında yaşanan ve kulübümüzle hiçbir şekilde ilişkisi olmayan bir seyirci ile müsabakanın hakemleri arasında meydana gelen tatsız olaydan dolayı kulüp olarak büyük üzüntü duymaktayız. Sezon başından bu yana iç saha müsabakalarında kaybettiğimiz hiçbir maçtan sonra bile böyle bir olay yaşanmamıştır. Bu münasebetle Müsabakanın baş hakemi İsmail AYDIN ve Kemal DİGİLLİ’ ye yapılan saldırı olayını esefle kınıyoruz. Ligde bulunduğumuz konum itibarı ilekazanmaya ihtiyacı olan takımımızın kazanma sevincine gölge düşüren, böyle bir olayın yaşanmasından dolayı Afyonkarahisar Belediyespor kulübü olarak tüm basketbol camiasından özür dileriz.
Kitleleri peşinden sürükleyen basketbol sporunun en önemli unsurlarından biri olan hakemlerimize yönelik böyle bir olayın şehrimizde cereyan etmesinden dolayı bütün basketbol hakem camiasından özür diliyoruz.
Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar üzerinde bulunan şehrimizin bir çok marka değeri bulunmaktadır. Bu değerlere birde basketbol sporunu kazandırmaya çalışan bir yönetim kurulu olmamıza rağmen, böyle bir olayın yaşanmış olması bizleri derinden üzmüştür."
Yorumlar (0)