Adana Botaş ilk yenilgisini aldı
Kadınlar Eurocup A Grubu'ndaAdana BOTAŞ, deplasmanda Enisey'e 70-63'lük skorla mağlup olarak ilk yenilgisini aldı.
Rusya'nın Krasnoyarsk kentinde oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 17-9 geride tamamlayan Türk temsilcisi, ikinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyarak soyunma odasına 38-34 üstün gitti.
Üçüncü çeyreğin başlarında farkı 10 sayıya (38-48) kadar çıkaran Adana BOTAŞ, final periyoduna da 53-52 önde girdi. Son çeyreğe istediği gibi başlayamayan Türk ekibi, oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı ve mücadeleden 70-63 mağlup ayrıldı.
Enisey'de Irina Romanova 14 sayıyla takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Adana BOTAŞ'ta ise 16 sayıyla maçın en skorer ismi olan Quianna Chaney'nin bu performansı mağlubiyeti engelleyemedi.
İlgili Haberler
ÇBK Mersin Kadınlar Eurocup şampiyonu...
Galatasaray ilk raundu farklı kaybetti
Galatasaray yarı finalin ilk maçını farklı aldı
Galatasaray Çağdaş Factoring yarı finalde
Kadınlar Eurocup'ta 2.hafta tamamlandı
Kadınlar EuroCup?ta gruplar belirlendi
FIBA Kadınlar EuroCup'ta Play-Off Son 16 Turu eşleşmeleri belli oldu
Yorumlar (0)