2. Ulusal Altyapı Antrenör Gelişim Semineri başladı
2. Ulusal Altyapı Antrenör Gelişim Semineri, 2 Eylül kampüsü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu?nda başladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu 2015 yılı faaliyet programında yer alan 2. Ulusal Altyapı Antrenör Gelişim Semineri, 2 Eylül kampüsü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda 350 antrenörün katılımıyla başladı.
Bu sabah kayıt kontrollerinin ardından başlayan seminer, Altyapıda Antrenör Sporcu – Veli Davranışları konulu panel ile devam etti.
28 Haziran Pazar gününe kadar sürecek olan seminerde TBF Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seyfi Savaş, Eğitim Kurulu Üyesi Alaettin Yakan, Hakan Yavuz, Yeşim Spor Kulübü'nden Cem Çağal, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü'nden Hasan Özmeriç, Banvit Kırmızı Spor Kulübü'nden Menderes Gümüşdal, Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği'nden ise Hayri Solmaz eğitmen olarak görev yapacaklar.
Seminer 28 Haziran Pazar günü saat 12.15’de gerçekleştirilecek sertifika dağıtımı ile sona erecek.
Kaynak: tbf
İlgili Haberler
Bireysel Gelişim Antrenörlüğü Sertifika Programı İstanbul'da
FIBA Kıtalararası Kupa 2026’da yer alacak takımlar belli oldu
Basketball Without Borders Next Up Kampı İstanbul'da
Cameron Young Çin'e gitti
3x3 23 Yaş Altı Kadın ve Erkek Milli Takımları Milletler Ligi'ni tamam...
3x3 23 Yaş Altı Erkek Milli Takımı dörtte üç
3x3 23 Yaş Altı Erkek Milli Takımı çalışmalara başladı
Yorumlar (0)