1.Kademe E Antrenör kursu İzmir'de devam ediyor
TBF Eğitim Kurulu?nun faaliyet programında yer alan 1. Kademe E Antrenör kursu İzmir Celal Atik Spor salonunda devam ediyor.
TBF Eğitim Kurulu?nun yıllık faaliyet programında yer alan, 19 Ekim Pazartesi günü, teknik yeterlilik ön eleme sınavıyla başlayan, 1. Kademe E Antrenör kursu, 30 Ekim 2015 tarihine kadar devam edecek.
242 kişinin müracaatı ile başlayan kurs, Ön eleme sınavını başarı ile geçen 91 kişinin katılımı ve Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu; Öğretim üyesi ve görevlilerinin verecekleri temel eğitim dersleri ile devam edecek.
Bu derslerde; Yrd. Doç. Dr. Emine Kutlay, Doç. Dr. Özgür Özkaya, Uzm. Dr. Onur Oral, Yrd. Doç. Dr. Ersin Altıparmak, Yrd. Doç. Dr. Tolga Akşit, Yrd. Doç. Dr. Melih Balyan, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Engür, Yrd. Doç. Dr. Olcay Kiremitçi, Doç. Dr. Zişan Çetinkalp, Öğr. Gör. Mehmet İnce eğitmen olarak görev yapacaklar.
Basketbol branşına yönelik derslerde ise Özel antrenman bilgisi dersini; Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim üyesi, Yrd. Doç. Dr. Turan Işık, Oyun kuralları dersini Gözlemci, Ali Erdinç, Teknik ve Taktik derslerini ise Erkekler TBL 1?inci Ligi takımlarından, Akhisar Belediyesi Baş antrenörü ve Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi, Zafer Aktaş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Baş antrenörü Mustafa Ağme verecekler.
Kursun sonunda başarılı olan kursiyerler 1. kademe E kategorisi antrenör kurs bitirme belgesine sahip olacak.
İlgili Haberler
3x3 Kadın ve Erkek Milli Takımları veda etti
2. Kademe Antrenör Kursu İstanbul’da gerçekleştirildi
3x3 U23 Erkek Milli Takımı beşinci, Kadın Milli Takımı 4. bitirdi
Pekin, FIBA Kıtalararası Kupa’ya 2028’e kadar ev sahipliği yapacak
FIBA, Olimpik Dünya Kütüphanesi Ağı’na katılan ilk Uluslararası Federa...
Serhat Güneş'i kaybettik
Alperen Şengün: Daha fazla genci NBA'de görebilmek en büyük hayallerim...
Yorumlar (0)