Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

09-06-2014 RECEP ESER

Bildiğiniz üzere Haziran ayı içinde Dicle Kolejinin önderliğinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneğimizin katkıları ile 3 gün süren Amerika Seçmeleri ilimizde yapıldı. 3 gün boyunca Edirne, Kars, İstanbul, Mersin, Malatya, Siirt, Elazığ, Antalya ve Diyarbakır'dan 50 sporcunun katıldığı seçmelerle Diyarbakır'da basketbol dolu günler yaşandı.
 Amerika'dan 5 oyuncusu ile gelen Onur GÖKÇE hocamız Diyarbakır'dan Serdar ATİK isimli oyuncumuzu beğenerek kendisinin seçildiğini bize bildirdi. Buda bizlere ayrı bir sevinç yaşattı. Büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki sene seçmelerin 2. Si yine Diyarbakır'da olacak. Bu haberi vermekten ayrı bir mutluluk duymaktayım. Seçmelere katılmak isteyen sporcularımızın şimdiden hazırlıklara başlamalarını öneririm.

Yine bu 3 gün içinde Onur GÖKÇE hocamız antrenör ve kulüp yöneticileri için çok değerli bilgilerin yer aldığı bir seminer verdi. Teknik ve taktikten ziyade yeni kurulan takımların gerek maddi gerekse takım olarak nasıl geliştiğini detayları ile sunum şeklinde anlattı. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum. .Bu değerli bilgile biliyorum ki çok işimize yarayacak. Bu bilgileri ileriki yazılarımda madde madde detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağımı belirtmek istiyorum.

En büyük teşekkürü Dicle Okulları Yönetimine özelliklede İsmail Sayılı ve Gökhan YILDIRIM hocalarımıza ediyorum. Büyük bir katkı sağlayarak böyle bir çalışmayı ilimizde yaptırdıkları için bundan sonrakileri de ilimizde yapacakları için teşekkürler.

Bir teşekkürü de Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneğimizin  kurucuları olan değerli yol arkadaşlarım Eyyüp KARAKAŞ, Sadık TAYBOĞA, Kenan BABACAN, A.Aziz AKOL, Engin SİS, Ömer SÖZEN ve Mutlu YILDIZ'a  ediyorum. 3 gün boyunca sabahtan akşama kadar verdikleri emekle seçmelere büyük katkıda bulundular.

Son teşekkürü de Basketbol İl Temsilcisi Erhan KARDAŞ ve sevgili hakem kardeşlerime seçmelere verdikleri katkılardan dolayı ediyorum.

Bir başka yazıda buluşmak üzere herkesin Ramazanını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.




RECEP ESER Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250