Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-09-2014 RECEP ESER

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) bünyesinde açmış olduğumuz ve yaz boyunca devam eden spor okulu antrenmanlarımızda sporcularımızla beraber hem basketbol öğrendik hem de çok eğlendik.

Farklı yerleşim yerlerinden, farklı okullardan ve farklı kesimlerden gelerek spor okulumuza kayıt yaptıran sporcularımız kendi aralarında inanılmaz bir arkadaşlık bağı kurarak adeta birbirleri ile kenetlendiler. Bununla beraber antrenörleri ile kurdukları abi kardeş ilişkisi bizleri ve aileleri gerçekten mutlu etti.

Bütün velilerimiz spor okuluna yapılan kayırtan sonra çocuklarının üzerindeki olumlu gelişmeleri anlatırken yüzlerindeki tebessümü gördük ve yaşadıkları huzuru gözlerinden okuduk.

Sporun özellikle basketbolun güzel dostluklar için, mutlu bir yaşam için bir vesile olduğunu hep söyledim ve oluşan bu ortamda bunun güzel bir göstergesi.

Geçen Pazar günü spor okulumuz yaz döneminin son antrenmanını yapıp yaz dönemini tamamladık. Antrenmanlarımıza katılan tüm sporcularımıza yaz dönemi başarı sertifikalarının dağıtımını yaptık. Bunun içinde tüm velilerimizin özellikle gelmelerini rica ettik. Sağ Olsunlar bizleri kırmadılar geldiler. 

Hepsi yaz boyunca çocuklarının neler öğrendiğini, nasıl bir arkadaşlık ortamı içinde olduklarını, hocaları ile nasıl iletişim kurarak nasıl çalıştıklarını bir kez daha gördüler.

Onlara yaz boyunca çocuklarının buraya gelmese idi ne yapardı diye sordum. Kimi bütün gün evde internetin başında takılırdı dedi, kimi sokakta, kimi cefada, kimi kim bilir nerde dedi.  Buraya göndermeleri ile ne kadar doğru ve isabetli bir karar verdiklerini gördüler ve yaşadılar.

Antrenör olarak Engin SİS, Mutlu YILDIZ, Ömer SÖZEN ve ben neler yaptıklarımız ve bunların ne kadar doğru olduğunu gördük. Gördük ve bir kez daha gururlandık.

Yaz dönemi çalışmalarımız sertifika dağıtım törenimizle bitirdik.  Kış dönemi için antrenmanlarımıza ara vermeyeceğiz.  Önümüzdeki hafta sonu (13-14 Eylül) kış dönemi antrenmanlarımıza başlayacağız. Bu arada kayıtlarımız da devam emektedir.

Bu vesile ile yaz boyunca spor okulumuza kayıt yaptıran tüm sporcu ve velilerimize, Dernek Yönetim Kurulumuza ve Dernek Üyelerimize, Okul Müdürümüz Fethi EROĞLU ve ekibine, ayrıca bizlere büyük katkı sağlayan Okul Görevlimiz Veysel DİNÇ kardeşime teşekkürlerimi iletiyorum.

Bir başka yazıda görüşmek üzere esen kalın…




RECEP ESER Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250