Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-08-2014 RECEP ESER

Uzun yıllardır Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde düzenlenen Gap Spor Şenlikleri bu yılda keyintiye uğramadan 26-31 Ağustos tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecektir. Güney Doğu Anadolu Bölgesi deyice akla ilk gelen şehirlerden biri olan Diyarbakır; ilimizi basketbolda temsil edecek takımımız ise 18 Ağustosta yapılan seçmeler ile belirlendi. İlimizin çeşitli takımlarında forma giyen 42 sporcumuz arasında Diyarbakır İl Temsilcisi Erhan KARDAŞ’ın yaptığı seçme sonucunda 12 kişilik kadro belirlendi ve çalışmalarına başladı.

Kafilede DSİ Spor Klübünden Mahmut KAYAŞ, Onur ÇİÇEK, Bağlar Belediyesi Spor Klübünden Çekdar ÖZBEKLİ, İbrahim ADIN, Kayapınar Belediyesi Spor Kulübünden Süleyman TEKİN, Dicle Okulları Spor Klübünden Alper ESER, Serhat SEVİCİ, Barış DEMİR, Arjin KILIÇARSLAN, Hasan Serhat ESMER, Muhammet İsmail YAŞAR ve Cafer ÖZGÖRÜŞ isimli sporcularımız Diyarbakır İl Karmasını oluşturdu.  Bununla beraber gerek kendi aralarından, gerekse diğer illerden gelecek sporcularla tanışıp kaynaşarak güzel bir turnuva geçirecekler. Zira basketbolun ve diğer bütün spor dallarının tanışı kaynaşmaya araç olduğunu bilmekteler.

İl Karması kafile sorumlusu ve İl Temsilcisi Erhan KARDAŞ “Turnuvayı birincilikle bitirmek tüm takımalrın isteği. Bizde bunu istiyoruz. Fakat amaç kazanıp kaybetmekten ziyade tüm illerin sporcukları ve antrenörlerinin birbirleri ile tanışmaları ve yeni dostluklar edinmelerinin  çok daha önemli olduğunu dile getirerek söz konusu turnuvanın hem sporcularımız hem de ilimiz açısından güzel geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Oyunlarda illerini en iyi şekilde temsil ederek fair-play ruhu ile maçlarını kazanmak kanısının hakim olduğunu; sporcularla yaptığımız sohbet esnasında öğrendim.

Bende oyunlara tüm braşlarda katılacak olan sporculara, antrenör ve yöneticilere, hakemlere ve tüm görevli arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. 

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Basketbol Camiası olarak üst üste alınan acı haberlerle yüreğimiz burkuldu. Sevgili Baver YÜCESOY ile Sevgili Gökhan AYYILDIZ kardeşlerimizi kısa bir süre içinde kaybetmenin derin acısını kalbimizde hissettik. Bu zamansız ve genç ölümler Diyarbakır Basketbol Camiasını derrinden yaralamıştır. Bunun yanında Ergani Sporun Kalecisi Ramazan KÖSEBIYIKOĞLU’nı da kaybetmemiz acımıza acı katmıştır.

Sevgili Baver, Gökhan ve Ramazan kardeşlerime Yüce Yaratandan rahmet ve mağfiret dilerken, aileleri başta olmak üzere tüm yakınlarına, Diyarbakır Basketbol ve Futbol Camialarımıza başsağlığı diliyorum.

MEKANINIZ CENNET OLSUN…




RECEP ESER Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250