Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

14-11-2016 RECEP ESER

“Eğer tadını bilirseniz ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir. “ demiş üstad Necip Fazıl

Birilerine yardım etmenin lezzetinin ne olduğunu bilirmisiniz? Peki o mutluluğu hiç yaşadınızmı? Eğer yaşamadıysanız kesinlikle yaşamalısınız. Çünkü tarif edilemez bir mutluluk, tarif edilemez bir huzur.

Bu mutluluk ve huzuru hep beraber yaşamaya davet ediyorum sizleri.

Derneğimiz Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) olarak başlattığımız “ŞİMDİ İNADINA KARDEŞLİK İNADINA YARDIM ZAMANI” sloganlı yardım kampanyamız ile bu mutluluğu, bu huzuru yaşayalım diyorum.

Neden İNADINA KARDEŞLİK?

Çünkü ülke olarak kardeşliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçiyoruz. Her taraftan saldıran iç ve dış mihraklar kardeşliğimizi bozmak için uğraşırken biz ise onların inadına daha çok kenetlenerek kardeşlik dememiz kanısındayım. Zira ülkemiz, bölgemiz ve memleketimiz üzerinde oynanan bu kirli oyunları ancak kardeşliğimizi sağlamlaştırarak bertaraf edecek ve onların üzerine korku salacağız. Bunun için İNADINA KARDEŞLİK diyoruz.

Neden İNADINA YARDIM?

Bizler dünyadaki bütün ülkelerden daha fazla yardım eden ve yardım etmeyi seve bir milletiz. Bu her dönemde böyle olmuştur. Şu an bile üç milyona yakın mülteciye kucak açmış bir ülkeyiz. Dünyada böyle bir ülke yok. Olmayacakta. Dünyada ülkemize kem gözle bakanlara bölgemiz ile ilimiz üzerinde düzenlenen ve insanlarımızı fakirleştirip kendilerine muhtaç ederek, bu güzel yürekli insanlara istediklerini yaptırarak kendilerine biat ettirmeye çalışanlara inat İNADINA KARDEŞLİK diyoruz.

Dilerseniz biraz da yardım kampanyamız hakkında bilgi verelim.

Herkesin bildiği üzere ilimiz Sur ilçemizde yaşanan olaylar nedeni ile bu ilçemiz özellikle eğitim yönünden büyük bir darbe almıştır. Devletimiz ve hükümetimiz sağ olsunlar elinden geleni yapmaktadır. Bizlerde dernek olarak hem Sur’da hem de ilimizin tüm köylerini kapsayan bir yardım kampanyası ile burada yaşayan ve eğitim gören kardeşlerimize bir nebze de olsun katkıda bulunmak üzere Ülkemiz genelini kapsayan yardım kampanyası başlatmaya karar verdik. Bu nedenle;

AMACIMIZ İDEAL NESİL YETİŞTİRMEK

Hedefi Kapsamında Diyarbakır'da bulunan başta SUR İlçemiz ile köy okullarımız için; Kitap, giysi, ayakkabı, top, diğer bütün spor malzemeleri (forma, eşofman, spor ayakkabısı, tişört, çorap futbol, voleybol ve basketbol topları ve fileleri, satranç takımları vb.) bunların yanında her türlü kırtasiye ve okul malzemeleri.

Özellikle okul dönemlerinde okul kitaplarının yanı sıra öğrenci kardeşlerimizin bulmakta ve almakta zorlandığı tüm sınıf ve derslerine ait hazırlık, yardımcı çalışma ve test kitapları.

Yine TEOG, LYS, LGS sınavlarına girecek kardeşlerimiz için Hazırlık, çalışma ve Test Kitaplarından oluşan yardım kampanyası başlatmaya karar verdik.

İnanıyorum ki yardım kampanyamıza hem katılacak olan yardımseverler, hem de bu kampanyamızdan faydalanacak olan okullarımız ve öğrenci kardeşlerimiz mutlu olacaklardır. Zira biz toplum olarak paylaşmayı ve yardımlaşmayı seven ve bunu kendine görev edinen bir toplumuz.

Yine yardım kampanyamıza katılacak olan yardımseverler dostlarımız Ülkemizin her yerinden yollayacakları yardım kolilerini ilimiz ÖZ DİYARBAKIR SEYAHAT FİRMASI ile ücretsiz olarak bizlere ulaştırabileceklerdir.

Bu vesile ile kampanyamıza katkıda bulunacak yardımsever dostlarımıza, bu kampanyamıza büyük katkı sunan ÖZ DİYARBAKIR SEYAHAT FİRMASININ yetkililerine ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Konu ile ilgili irtibat telefon adres ve mail; Ekinciler Cad. Kervansaray Apt. Kat:4/26 Yenişehir/Diyarbakır r_eser@hotmail.com – 0 553 442 91 40

BİR İNSANIN YÜZÜNDEKİ TEBESSÜMÜN SEBEBİ OLMANIZ DİLEĞİ İLE…




RECEP ESER Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250