Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

03-10-2014 RECEP ESER

Dernek olarak her geçen gün yeni ve faydalı hizmetlere imza atarak büyümeye devam ediyoruz. Diyarbakır ve bölge basketboluna yeni hizmetimiz internet sayfamız.  www.gabbasder.com isimli internet sayfamızı hazırlayarak basketbolun ve basketbol severlerin hizmetine sunduk. Amacımız başta ilimiz ve bölgemiz basketboluna katkı sunmak.  Peki sayfamızda neler olacak. Dilerseniz onlar hakkında siz değerli okurlarıma bilgi verelim.

Sayfamıza girdiğinizde göreceksiniz ki ilk bölümümüz de ana sayfa ve akabinde dernek ile ilgili bölümümüz. Burada Yönetim Kurulumuz, Dernek Tüzüğümüz, Vizyon ve Misyonumuz bu bölümde yer alacak. 

İkinci dernek faaliyetlerimizin yanı sıra basketbol ile ilgili fotoğraflar ve sonrasında Derneğimizin ilimiz ve bölgemizdeki faaliyetleri ile ilgili haberlerin yanı sıra yine ilimiz ve bölgemizdeki basketbol haberlerine yer vereceğiz.

Üçüncü bölümümüzde ise derneğimiz bünyesinde faaliyet gösteren spor okulumuz ile ilgili haberler, resimler, videoların yanı sıra spor okulumuzda uygulamaya koyacağımız ayın sporcusu, ayın beşi gibi haber ve yazılar olacaktır.  

Bir sonraki bölümümüzde takım idarece,  antrenör, sporcu, gözlemci, hakem ve basketbol izleyicileri için basketbol ile ilgili bilgiler, kurallar vb. bilgilerin bulunduğu Basketbol Bilgi Deposu Köşemiz olacaktır.

Bir başka bölümümüzde ilimiz ve bölgemizin tanıtımının yapılacağı yazı ve resimlerin bulunacağı Diyarbakır ve Bölgemiz köşesi olacaktır.

Yazarlar bölümümüzde ise başta basketbol olmak üzere diğer spor dalları ile ilgili köşe yazılarımız, sporcu sağlığı, basketbolun ve sporun gelişmesi, takımlarımızın ve sporsularımızın faydalanacağı yazıların yanı sıra yerel şiir ve yazıların ve daha bir çok konunun ele alınacağı köşe yazarlarımız bölümünde sizlerle buluşacaktır.

İletişim bölümümüz bizlere mail atıp bilgi alabilecek adres ve talefon numaralarımızın olduğu bölümdür

Bunlarla beraber sizlerden gelecek olan fikir ve öneriler doğrultusunda yeni bölümler açılacaktır.

Yine bunların yanı sıra sayfamıza üye olabilinecek, atacağımız mailler ile faaliyetlerimiz ve haberlerimizi takip edebileceksiniz.

Yukarıda da dediğimiz gibi GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ TÜM BASKETBOL ADAMLARI VE SPORCULARI DERNEĞİ’ nin amacı yalnızca ilimiz ve bölge basketbolunun her alanda gelişmesine katkıda bulunmak.

www.gabbasder.com bunun için olacaktır.  Sayfamızın hepimize ve bölge basketboluna hayırlı olmasını dileriz.

KUTLAMA

Her zamankinde daha sıkı kenetlenmeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde büyük bir heyecan içinde girdiğimiz ve icra edeceğimiz Kurban Bayramının tüm üyelerimiz, sporcu ve velilerimiz, basketbol severlerimiz ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim.

Hayırlı bayramlar.




RECEP ESER Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250