Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-01-2015 RECEP ESER

Biz Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) olarak hayırlı ve güzel işler yapıyor yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü basketboun ve sporun bu güzellikleri yapmak için en iyi araç olduğunu biliyor ve bunu herkese de kanıtlamak istiyoruz. Sizlerde bu güzelliklerin bir parçası olun diyoruz.
Yönetim Kurulumuz, üyelerimiz, sporcularımız, velilerimiz, değerli dost ve kardeşlerimiz ile her gün yeni ve faydalı etkinliklere imza atıyoruz.

-    Spor okulumuzdaki öğrencilerimizden her ay birini spor okulumuzda ki başarısı, derslerindeki başarısı, aile ve diğer sosyal çevresindeki tavır ve davranışların göz önünde bulundurarak  ayın sporcusu seçip ödüllendiriyoruz. Böylelikle sporcularımız arasında tatlı bir rekabet  oluşuyor. Buda sporcumuza, yaptığı spor dalında, derslerinde, aile ve diğer sosyal çevresinde başarı getiriyor.

-    Geçen hafta sonu çocuklarımıza, şiiri ve okumayı sevdirmek için Derneğimiz ve Diyarbakır Tarihi ve Kültürel Değerlerini Koruma ve Tanıtma Derneği ile ortaklaşa yaptığımız “GABBASDER 1. ŞİİR DİNLETİSİ VE KİTAP SEVDİRME ETKİNLİĞİ” ni büyük bir katılım ile gerçekleştirdik. Bu  etkinliğimizde Diyarbakır’lı Şair ve Yazar Sayın Nesrin ERDOĞMUŞ katılımcılara kendi şiirlerini seslendirdi ve kitaplarını imzaladı. İçilen çaylar, yapılan sohbetler ve çekilen resimler ile tam bir aile ortamında geçen dinletimiz gerçekten görülmeye değerdi.

 -    Ocak ayı içerisinde yapacağımız ve bizim için en güzel ve en hayırlı olduğunu düşündüğümüz Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER), Diyarbakır Tarihi ve Kültürel Değerlerini Koruma ve Tanıtma Derneği, Diyarbakır Memorial Hastaneleri ve Kızılay ile ortak düzenleyeceğimiz
“1. KAN BAĞIŞI GÜNLERİNİ” hayırlısı ile gerçekleştireceğiz.

22 Ocak Perşembe, 23 Ocak Cuma ve 24 Ocak Cumartesi günleri 09:30-18:00 saatleri arasında her iki Memorial Hastenemizde yapılacak olan kan bağışı günlerimizde 1997 ve öncesi doğumlular ile 65 yaş arasındaki herkes kan verebilecek.  Bu anlamlı kampanyaya katılan herkes sadece kan verip hayat kurtarmakla kalmayacaklar. Ayrıca Kızılay her kan veren katrılımcı adına bir fidan dikerek sizleri bilgilendirecektir.
Bu  hayırlı kampanyaya duyarlı olup katılacak olan tüm dostlarımızı yanlarına en az 1 kişi alarak davet ediyoruz.
İşte bizler;  Yönetimimiz, üyelerimiz, sporcularımız, velilerimiz ve dostlarımız ile böyle işler yapıyoruz. Bundan sonrada hep beraber daha nice güzel şeyler yapacaz diyoruz.
Bu konuda büyük hassasiyet gösteren Memorial Hastaneleri Çalışanlarına, Hastane Yönetimize ve Hastaneler Koordinatörü Taner ÖZCAN Hocamıza, Kızılay Çalılşanları ve Yetkililerine, bu etkinliğe katılacak olan kurum, kuruluş ve derneklerin çalışanlarına ve yönetimine, Ayrıca bu konuda bize önderlik eden Diyarbakır Tarihi ve Kültürel Değerlerini Koruma ve Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı abimiz EYYÜP KARAKAŞ ve ekibi ile katılım gsztererek bizleri sevindirecek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Son olarak Televizyondan, radyodan, internetten vb. iletişim araçlarından duyduğunuz kan anonsularını veya kan bulamadı hayatını kaybetti haberlerini duyup üzülmek, ah vah etmek, söylenmek yerine,
BUYRUN KAN VERMEYE HAYAT KURTARMAYA…

 




RECEP ESER Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250