Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-04-2016 ÖZGÜR BÜYÜK

Düşünün ki Kadınlar Bölgesel Ligi’nde Diyarbakır'ı temsil eden Bağlar Belediyespor ilk aşamada 4 galibiyetin 3'ünü 20-0 yani rakipleri terörü bahane göstererek gelmemesinden HÜKMEN alsın, bununla beraber 2.Aşamaya kalsın ve ikinci aşama başladığından beri rakip takımların ve TBF’nin onayı ile ilk yarıdaki 4 maçını üst üste deplasmanda oynasın (Bana göre Bunun en büyük sebebi ligin ikinci yarısında ki maçlara gelmeme ihtimali olmasıdır) ve ilk evinde oynayacağı ilk maç için karşılaşacağı Bosna Basket takımının kendi Sosyal Hesaplarından duyurduğu gibi Terör olayları Can Güvenliği ve Aileleri öne sürerek gelmeyeceğini ve HÜKMEN yenilgiyi kabul ettiklerini belirtsin.

Bu yukarıda yazdıklarıma Kocaman bir YAZIKLAR OLSUN demekten başka bir şey içimden gelmiyor.

Bu yaklaşımda olan tüm takım ve ailelere söylenecek tek şey şudur ki; Türkiye'de misafire ve kadınlara en çok değer verilen DİYARBAKIR'a gelmemeniz, bu şehre ve insanlarına karşı ön yargılı ve kırıcı olduğunuzun kanıtıdır. Kendi içimizde de kim buna çanak tutup nemalanıyorsa sesiz kalıyorsa bunu yapanlardan bir farkı da yoktur.

Bu arada geçen hafta Saray Belediye ninde Erkek takımı maçına gelmemeside buna kötü bir ikinci örnek oldu...

Bir daha söylemekte yarar var ki;Diyarbakır ve insanı bunları hak etmiyor dilimizde tüy bitsede tek başımıza savaşmak zorunda kalsakta bunu her zaman dile getirmeye devam edeceğim...




ÖZGÜR BÜYÜK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250