Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

27-08-2015 ÖZGÜR BÜYÜK

Değerli Okuyucularımız yaz tatili dolayısıyla ara verdiğimiz yazılarıma bu aydan itibaren tekrar başladık.

Bu yaz sezonun da Tbf  tarafından bölgemizdeki il temsilcileri belirlenmiş burda şimdiye kadar görev yapan Erhan KARDAŞ Hocamızın yerine Ejder GÖRMEZ arkadaşımız getirilmiş ve görevine haziran ayı itibari ile başlamıştır. Öncelikle Erhan hocamıza bugüne kadar yaptıklarından dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Göreve başlayan Ejder hocamız ise gözlemci ve il tertip komitesinde aldığı görevler ve duruşu ile bu görevi almayı hak etmiş ve bundan sonraki çalışmaları ile Diyarbakır basketbolunun çıtasını yükselteceğinden şüphem olmayan bir kişiliktir, Kendisine bu görevde başarılar dilerim.

26 Ağustos'ta Tbf tarafından 78 takımlı erkek ve 30 takımlı Kadınlar Bölgesel lig kurul toplantısı yapıldı. İlimizden erkeklerde 2 kadınlar da ise 1 takım ile temsil edeceği ligde statüler belirlenmesi takımlardan istenen şartlar ve ligin başlama tarihleri ile ilgili fikir alışverişin de bulunulmuş, bu konular hakkında daha sonraki yazılarımız da hem takımlarınızın durumları hem de grupları ile ilgili bilgileri paylaşacağım.

Ayrıca edindiğim bilgilere göre son yılların gözdesi haline gelen Üni Ligde ilimizi Dicle Üniversitesi ile beraber yeni kurulan Selahaddin Eyyübi Üniversitesi'nin de temsil etmek istediği ve bu konuda çalışmalarda bulunduğunu biliyoruz.

Son olarakta şahsım ile ilgili sıkça sorulan takımlarda görev almam konusunda şunu belirtmek isterim ki Eylül ayı içerisinde yeni bir oluşumla alt yapı olarak çalışmalar yapmaya başlayacağımız bir takım ile anlaşmış bulunmaktayım. İsim ve projeleri ortak bir bildiri ile duyuracağımızı belirtir amacımızın Diyarbakır ve bölge basketboluna başta ahlak kişilik ve fair play duygusuna sahip çocuklar yetiştirmek olduğunun bilinmesini isterim.
Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere basketbol dolu günler dilerim.




ÖZGÜR BÜYÜK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250