Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

21-01-2021 NEJAT SAYMAN
Dış şuta bağımlı sisteme sahip takımlar için Rusya deplasmanı hep kabus olmuştur çünkü Rusya öyle böyle soğuk değildir.Ayrıca salonlar da genelde soğuk olur.Eller kollar ısınmazsa sokamazsınız.Bugün salonun dışında hava -9 imiş İsmail Şenol'un belirttiği gibi.
Hiç unutmuyorum,2004 ya da 2005 senesinde Ülker-CSKA maçını yorumlamak için Moskova'ya gitmiştim.Ülker iyi takımdı gerçekten.Maça gitmek üzere otelden dışarı çıktığımda buzluğa girmiş gibi oldum. Mimiklerim bile kaybolmuştu.Kafamı kaldırıp otelin dış ısı göstergesine baktığımda -32 idi.
Bir deplasman takımının böyle bir ortamda kazanması çok çok zor.Kazananlara şapka çıkarmak gerek.
Bugün Efes çok boş pozisyon buldu ama sokamadı.
Çember altını az kullanıp rotasyonu da kısıtlı tutunca şans uçup gidiyor.Uzun oyuncu transferi beklerken, Musa umut veren bir transfer olmadı.Önce bugünü kurtarıp sonra ileriye bakılacak bir sezon bu.
3.periyod oynayan 5 çok savaştı ve skoru yaklaştırdı ama onlar da HE-MAN değildi ve yoruldular.
Rotasyonun artması konusu bu maçtan sonra da devreye girmez ise sıkıntı da bitmez. 2 maçı eksik gizli 2. Zenit sezonun en iyi Basketbol oynayan takımlarından biri.Yani bulundukları yer ve Efes'i yenmeleri asla tesadüf değil.
Efes mağlubiyeti yarın unutup işine bakmalı.Çok çok zor bir sezon ve 2.yarı en zor fikstüre sahip takımlardan biri Efes.Acil uzun transferi!



NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250