Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

28-09-2016 MERT ERBOY
MERT ERBOY

MERT ERBOY

Pınar Karşıyaka'nın zamana ve sabıra ihtiyacı

Pınar Cup 2016 Tahir Türetken Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan Pınar Karşıyaka olurken kuşkusuz en büyük mutluluğu hasta yatağından kalkıp final maçına gelen ve yaşadığı gurur her halinden okunan Divan Kurulu Onursal Başkanı Tahir Türetken yaşadı.

1941 senesinde adım attığı Karşıyaka Spor Kulübü’nde Kaf Sin Kaf aşkıyla geçen 75 sene!..

Kendi adına düzenlenen turnuvada bir de yeşil kırmızı aşkı kupaya uzanınca efsane isim belki de hayatının en değerli anlarından biriyle baş başa kaldı.

Bu gururu kendisine yaşatan, Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Şube Yönetimi ve Pınar Grubu’na da avuçlarımız kızarıncaya kadar bir alkış.

Teknik ve oyuncu kadrosu baştan aşağı yenilenen Pınar Karşıyaka, oynadığı iki maçı kazansa da henüz lige ve Avrupa’ya ‘’hazırım’’ mesajını veremedi. Dajuan Summers ve Andre Dillard bu mesajın bir tık üzerindeydiler. Mateusz Ponitka skora katkı verse de zaman zaman savunma da aksıyor. J'Covan Brown ve Joshua Boone kumaş kalitelerini belli ettiler. Brent Petway ise şimdilik soru işareti.

Kaptan Soner Şentürk enerjisiyle takımı ateşlerken skor opsiyonunun olmaması nedeniyle süre aldığı anlarda hücumda tıkanmalara neden oluyor. Savunmasıyla bunu telafi etse de yeterli olacak mı göreceğiz. Egemen Güven geçtiğimiz yıla oranla basketboluna ve fiziğine çok şey katmış. Artık sahada yer almalıyım diye bağırıyor adeta.

Genç yetenekler Görkem Doğan ve Egemen Güven, oyunda kaldıkları süre içinde tabiri caizse savunmada dayak yedikçe, hücumda kaçırdıkça büyüyecekler!..

Kısacası Pınar Karşıyaka’nın haklı olarak henüz zamana ve sabıra ihtiyacı var. Baştan aşağı yenilenen kadro birbirine alıştıkça bir de muhteşem taraftarla tanışınca bakalım neler olacak göreceğiz...




MERT ERBOY Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250