Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-07-2014 CEM ÇAĞAL

Geçtiğimiz sezonun tüm Liglerde bana ve birçoklarına göre EN BAŞARILI COACH u olan Hakan YAVUZ, üst yönetimde yaşanılan iç çekişmeler nedeniyle yarı yolda bırakıldı.
Bu ülkede '' Para ve yetki bende '' egosuyla sınırlarının dışına çıkan,çevresindeki şakşakçıların ya da kendi adamını monte ederek komisyonculuk yapan tüccarların dolduruşuna gelen BİLİNÇSİZ YÖNETİCİLER in gafları saymakla bitmez.
Basketbol Camiasında bu kadar çok çaresiz ve alternatifsiz Antrenörler olduğu sürece başı boş kalan iki kuruşluk kulüpler bile cürmünden çok rağbet görecek..2 oyuncu ismi sayamayacak kadar bu işe uzak yönetici konumundaki insanların önünde kuyruklar oluşacaktır..Ömrünü bu işe adamış insanlar için bu ne büyük acıdır...Öncelikle TBF nin , Antrenörlerin özlük haklarını koruyan..yüksek tazminatlı standart sözleşmeleri şart koşan ciddi yaptırımlar getirmesi,asli işi üye Antrenörlerinin haklarını savunmak ve bir nevi sendika görevi görmek olan TÜBAD 'ın tüm enerjisini bu konuya yöneltmesi gerekir.
Adamcılığa ve alt oymacılığa dayalı bu sistemin karşısında hala yaptırım gücü yüksek bir ETİK KURUL oluşturulamamış olması çok düşündürücüdür.
Ayakların ayak....Başların baş olması gerektiğini idrak edebileceği..Basketbola zarar veren tüm soytarıların ve sahtekarların soyutlanacağı günlere ulaşmamız dileği ile '' Avrupa Ümitler Şampiyonu '' olan kadrodaki oyuncuları yetiştiren,yetişmesinde katkı sağlayan tüm altyapı emekçilerini tebrik ederim...




CEM ÇAĞAL Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250