Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

13-09-2015 ATEŞ ÖZERK

Alaçatı gecelerinin renkli çocuklarının Çeşme kampı ile başlayan Avrupa Şampiyonası hüsranla bitti. Dünyada bir örneği görülmeyen bu hazırlık döneminde 1 haftalık fizik kondüsyon çalışması sonrasında hazır olmayan takımla hazırlık maçları oynayarak başarılı olacağımızı sandık. Olmayacağı belliydi, olmadı da... Bu gibi turnuvalara 20 gün fizik kondüsyon idmanları ile başlayıp takımı hazırlamak ve fit duruma gelince maçları oynamamız gerekirdi. Klasik sıkıntımız olan gece gezmeleri ve plajdan maalesef erken çıkamadık. Peki teknik adamlar böyle uygun gördü de federasyon ne yaptı? Bu yanlışa hiç itiraz etmedi. Federasyon başkanına sormak lazım sen milli takımda oynarken hiç bu kadar geç idmanlara başladın mı? Tabii ki başlamadı ama hiç seside çıkmadı. Dediğim gibi bu başkanlık ona ağır geldi, altından kalkamadı. Bu mevkiye gelişide spordan hiç anlamayan bir siyasetin ve teşkilatın oylarıyla gerçekleşince havlu atmak farz oldu. Önümüzde bir çok şampiyona olacak. Bu durumdan ders çıkarmazsak yine hüsranlar bizi bekleyecektir.

Milli formayı temsil etmek çok kutsal bir görevdir, fedakarlık ister. Hem keyif, gezme ve eğlence olacak hem de başarı gelecek. Bu mümkün olmayacağı gibi faturasıda ağır olur.
Federasyon seçimlerinde oy kullanan teşkilat temsilcilerini bir tarafa bırakırsak bu federasyon başkanına oy veren kulüp temsilcilerinin hiç mi vicdanı sızlamıyor? 

Gelecek sene olağan seçim var oy kullanacak herkes aklını başına alsın.




ATEŞ ÖZERK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250