Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

12-07-2015 ATEŞ ÖZERK
ATEŞ ÖZERK

ATEŞ ÖZERK

Avrupa basketbol şampiyonası ve milli takımımız.

Fransa, Hırvatistan, Almanya ve Letonyanın 4-20 Eylül tarihleri arasında ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa şampiyonasına hazırlanacak olan milli takımımızın hazırlık programı açıklandı.
21 Temmuzda Çeşmede başlayacak olan ısınma turları 25 Temmuzda son bulacak. Geçen senede dünya şampiyonasına bu turistik ilçemizde başlayan çalışmalarımızda Alaçatı renkli gösterilere şahit olmuştu.
Gerçek idmanlar 28 Temmuzda Bormio’da start alacak ve 8 gün devam edecek. İlk hazırlık maçımızı 6 Ağustosta Tunus ile oynayacak olan milli takımımız sırasıyla İstanbul, Kaunas, Hamburg ve Atina’da oynayacağı 15 hazırlık maçıyla 29 Ağustosta hazırlık maçlarına noktayı koyacak.
23 gün gibi bir süreye 15 maç sığdırmak bir de yolda geçen süreleri hesap edersek hiç de kolay geçecek bir idman temposu olamayacaktır. Hazır olmayan bir takımla bu kadar sık ve çok maç oynamak sakatlıklara davetiye çıkarmaktır. İnşallah tatsız bir durumla karşılaşmayız.Her nedense bir türlü tatili yarım bırakıp çalışmalara 15-20 gün önce başlayamıyoruz. Yeni göreve gelen Harun federasyonu da bunda başarılı olamıyor.
2 Eylülde şampiyonaya gidecek olan milli takımımız 5 Eylülden itibaren sırasıyla İtalya, İspanya, Almanya, Sırbistan ve İzlanda ile oynayacak milli takımıza başarılar diliyorum.
 




ATEŞ ÖZERK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250