Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-06-2015 ATEŞ ÖZERK

Senin felsefen ve anlayışın bu ama hala yürümediğini anlamadın bu gidişle hiç anlamayacaksın, çok para harcamakla bu işler olmuyor, inanmış ve savaşan, hele Kaf Sin Kaf felsefesini benimsemiş bir takım karşına çıktığı zaman kaybetmeye mahkumsun. Sözlerim tabiî ki Efes’e…
Serinin başından beri “yok çember”, “yok seyirci”, “yok hakemler” diye hep zırladın sonunda ne oldu havlu attın, senden 10 kat aşağı bütçesi olan Kaf Sin Kaf ‘a kaybettin. Arap yağı bol bulunca bir yerine sürer misali hep kaybettiğin gibi kayba devam edeceksin.
Kaf Sin Kaf bu şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Eurolig yarı finalistini ve çeyrek finalistini devirdi. Bu muhteşem başarı beraberliğin ve inancın zaferidir. Takımımızı bu günlere getiren Ufuk Sarıca ve ekibine sonsuz teşekkür etmemiz gerekir. Bu başarılar kolay kazanılmıyor büyük fedakarlıklar gerekiyor görevli arkadaşlar bunu harfiyen yerine getirdikleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.
28 yıl sonra gelen bu şampiyonluğun devamını dilerken o şampiyonluğu kazanan ve aramızda bulunmayan yöneticilerden Serdar Zenger, Baha Eğinlioğlu, Metin Ürkmez ile yardımcı antrenörümüz İlhan Erdem ve sporcularımızdan Necmi Mısırlıoğlunu rahmetle anıyorum.




ATEŞ ÖZERK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250