Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Yunan taraftarlar Karşıyakalılara saldırdı, araçlarının lastiklerini kesti...

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki ilk maçtan önce Selanik'te geniş güvenlik önlemleri alınmasına karşın olaylar önlenemedi…

Yunan taraftarlar Karşıyakalılara saldırdı, araçlarının lastiklerini kesti...

Pınar Karşıyaka'yı zorlu deplasmanda 50 civarında taraftarı yalnız bırakmadı. Yunanistan'a özel araçlarıyla gelen taraftarlardan bir kısmına akşam saldırı girişiminde bulunuldu. Taraftarların yemek yediği restoranın camlarını yumruklayan kimliği belirsiz bir grup, Karşıyakalılara ait 2 arabanın lastiklerini kesici ve delici aletlerle patlattı.

Pınar Karşıyaka kafilesi, Selanik'te geniş güvenlik önlemleri arasında kamp yaptı. Yunan polisi hem Kaf-Kaf'ın otelinde hem de antrenman yaparken PAOK Sports Arena'nın içi ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. Salonda antrenmanlar ve maçtan önce özel eğitimli köpekler eşliğinde patlayıcı araması yapıldı. Yeşil-kırmızılı kafile otelden çıkarken otel çevresinde toplanan yaklaşık 30 kişilik bir grubu motosikletli polisler dağıtıp uzaklaştırdı. Maça polis eskortu eşliğinde gelen kafile, kırmızı ışıklarda durdurulmadan salona ulaştırıldı.

PAOK taraftarları maça fazla ilgi göstermedi. 8 bin 500 kapasiteli PAOK Sports Arena'da büyük boşluklar vardı. Takımlarını ateşli bir şekilde destekleyen ev sahibi ekip taraftarları bazı bölümlerde ülkemize yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250