Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Yakın Doğu Üniversitesi Elin Eldebrink ile yeniledi

Yakın Doğu Ünivesitesi Elin Eldebrink ile sözleşme yeniledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Elin Eldebrink ile yeniledi

Yakın Doğu Üniversitesi’nin kadın basketbolunda önemli değerlerinden birisi olduğunu ifade eden Elin Eldebrink imza töreninde görüşlerini paylaşarak güçlü bir takımda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Eldebrink, “Büyük hedefleri ve güçlü kadrosu olan bir takımda yer almak heyecan verici aynı zamanda motive edici. Yakın Doğu Üniversitesi her sezon iddialı bir kadro oluşturarak adından söz ettiren bir kulüp. Geçen yıl tüm kulvarlarda şampiyon olduk. Doğal olarak takımdan beklentiler de hızla yükseliyor. Bu sezon da mücadele edeceğimiz tüm kulvarlarda hedeflerimize ulaşmak için yeni gelen arkadaşlarımızla beraber takım olarak elimizden geleni yapacağız. Maçlarda son derece agresif olmalıyız. Özellikle Euroleague’de savunmada çok dikkat etmemiz gereken rakiplerimizle oynayacağız. Zor maçları en iyi şekilde mücadele ederek kazanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hakan Atamtürk imza töreninde yaptığı konuşmada, “Geçen yıl ligimizde başarılı bir sezon geçiren takımımıza mücadele ettiğimiz kulvarlarda ciddi katkılar koyan en önemli oyuncularımızdan biri olan Elin Eldebrink ile yola devam ediyor olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Elin Eldebrink’in, güçlü bir fiziğe sahip olduğunu ifade eden Yrd. Doç. Dr. Atamtürk, “Son derece zor bir o kadar da heyecanlı iki ayrı lig bizi bekliyor. Bu yıl yine hedeflerimiz çok büyük. İlk kez mücadele edeceğimiz Euroleague seviyesinde, tecrübesi bulunan oyuncuları kadromuza dahil ettik. Elin’in de Euroleague tecrübesi var, geçen yıl takımımıza sağladığı önemli katkıları bu yıl da bu tecrübesi ile devam ettireceğine inanıyoruz. Geniş tutmaya çalıştığımız kadromuzun en önemli halkalarından bir tanesi. Sahada nasıl hareket edeceğini bilen, topu taşımayı, hücumu ve savunmayı seven, oldukça hızlı hareket eden bir oyuncu. Ayrıca, kendine güvenen bir yapısı var. Oyuncumuza yeni sezonda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250