Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-12-2019 GENEL

Welder Saat

Welder saat Hong Kong da üretilen İtalyan bir saat markasıdır ve 31 ülkede satılmaktadır.

Welder Saat

Welder saat Hong Kong da üretilen İtalyan bir saat markasıdır ve 31 ülkede satılmaktadır. 2016 yılında Saat&Saat firmasının Welder saat markasını almasıyla Türk markası olarak üretimine devam etmeye başlamıştır. Orijinal şekli ve tarzıyla eşsiz olan bu saatler taktığınızda kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak. 5 farklı kasa büyüklüğüne ve muhteşem renklere sahip saatler sizin ruhunuzu yansıtmaktadır. Deri, hasır, nato, titanyum ve silikon kayış tipine sahip saatler spor ve klasik tarzlara sahip olsa da alışılmışın dışında tasarlanmışlardır.

Welder Moody Serisi

Welder saat markası Welder Moody Saat serisi ile ilgi odağı olmuş durumdadır. Seri photochoromic camdan üretilmiştir. Saatin kadran camı rengi ışığın geliş açısına ve giysi rengine göre değiştirmektedir. Welder ’in kâşif ruhu sizi bambaşka bir dünyaya götürecektir. Yeni nesil saat modellerinin çok farklı tasarım özelliklerine sahip olarak üretildikleri bilindiği için; çok geniş kapsamlı olarak bu ürünlerin karşımıza çıkması gayet olağan bir durumdur.

Welder Saat Fiyatları

Welder saat markası başka bir firma tarafından satın alınmadan önce 50 ile 1000 dolardan satışa sunulurken firma tarafından alındıktan sonra 250-500 dolar yani 750 TL- 1500 TL arası satılacağı duyurulmuştur. Bunun amacı ise daha geniş bir kitleye ulaşmaktır. Siz de yeni nesil saat modellerini incelemeyi ve size en uygun saat modellerini bulmayı istiyorsanız; https://www.saatvesaat.com.tr/marka/welder-moody-watch sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250