Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

07-06-2017 ALT YAPI

Alya Basketball Academy’den Çanakkale’de Bireysel Basketbol Gelişim Kampı

Alya Basketball Academy, Temmuz ayında Çanakkale’de “Birseysel Basketbol Gelişim Kampı” düzenliyor.

Alya Basketball Academy’den Çanakkale’de Bireysel Basketbol Gelişim Kampı

1-7 Temmuz, 7-13 Temmuz ve 13-19 Temmuz tarihlerinde olmak üzere 3 dönem gerçekleştirilecek kampta basketbolcular Tusan Hotel Çanakkale’de konaklayacaklar ve bireysel antrenmanları İhtisas Salon Sporları Organizasyon Spor Salonu’nda yapacaklar.

Alya Basketball Academy kurucusu Kadir Dağ, bireysel antrenmanların oyuncunun gelişiminde büyük öneme sahip olduğunu belirtirken oynanılan pozisyona yönelik çalışmaların ve yapısal özelliklerin geliştirilmesine dikkat çekti. Dağ “Bireysel çalışmalarda antrenörün bütün dikkati çalıştığı oyuncunun üzerinde olmaktadır. Bu da sporcunun hareketi, düzeltme ve geliştirme aşamasında daha etkili olmaktadır. Teknik mükemmelleşene kadar da tekrar etme şansları da ellerindedir” dedi.

Bireysel antrenmanların lüks değil zorunluluk olduğunu vurgulayan Kadir Dağ  ”Bireysel antrenmanlar sezon boyunca yapılması gerekse de yoğun antrenman ve maç programları yüzünden sporcular zorlanmaktadır. Bu yüzden özellikle sezon arası ve sezon sonu sporcuların eksiklerini gidermesi açısından en ideal zamanlardır” diye konuştu.

Dağ “Çanakkale’de gerçekleştirilecek Bireysel Basketbol Gelişim Kampı’nda fundamental, şut, top sürme, koordinasyon, sürat, çabukluk ve kuvvet antrenmanlarını uygulayacağız. Sporcularımız kampta eksik yönlerini iyileştirme ve geliştirme şansını bularak önümüzdeki sezona hazır hale geleceklerdir” diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul ve İzmir’den organizasyon tarafından ulaşımının sağlanacağı Alya Academy Bireysel Gelişim Basketbol Kampı’na katılacak sporculara seyahat ve sağlık sigortası yapılacak. İsteyen sporcular kampın 3 haftasına da katılabilecek. Antrenmanlar en fazla 4 sporcu ve 2 antrenör eşliğinde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgiyi 0505 500 6700 numaralı telefondan alabilirsiniz.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250