Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Volkan Kebir ve Yalçın Erciyes'e ihtar

Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir ile Genel Menajeri Yalçın Erciyes’e, TBF ve TBF Yetkilileri ile ilgili yazılı basında yer alan açıklamaları nedeniyle sevkedildikleri disiplin kurulunda cezaları açıklandı.

Volkan Kebir ve Yalçın Erciyes'e ihtar

TBF Disiplin Kurulu'nun açıklaması şu şekilde;

''Disiplin soruşturmasına esas yazılı basında ve sosyal medyada yer alan açıklamalar, savunma yazıları ve TBF Genel Sekreterliği’nden alınan beyan incelendiğinde; Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir ile Genel Menajeri Yalçın Erciyes, yazılı basında ve sosyal medyada (kamuoyu önünde) TBF ve TBF Yetkilileri hakkında birtakım açıklamalarda bulunmuştur. Bu tip tek taraflı, Federasyonu küçük düşürücü açıklamalar, TBF organizasyonunu yıpratacak, ilgilileri karşı karşıya getirecek, sonuçta basketbol sporunun ilgili tüm taraflarını kamuoyu önünde olumsuz etkileyecek hal ve hareketlerdir.   
Dosya yukarıdaki şekliyle değerlendirilmekle;  
Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir ile Genel Menajeri Yalçın Erciyes'in eylemlerine uyan Disiplin Yönergesi’nin 11.1 ve 18. maddeleri gereğince, kendilerinin (eylemlerin ilk kez yapıldığı da dikkate alınarak) İHTAR CEZASI ile tecziyelerine, iş bu kararın ilgililere tebliğine, oy birliği ile karar verildi.''




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250