Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Volkan Kebir: Kazananın dostluk olacağı bir turnuva diliyorum

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Becker 35 Albatros Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir, 4-12 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da düzenlenecek olan 8’li finaller öncesinde sezonu değerlendirirken, finallere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Volkan Kebir: Kazananın dostluk olacağı bir turnuva diliyorum

Zorlu bir sezonun tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Volkan Kebir, “Mücadele ettiğimiz Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde normal sezon, bu hafta oynanacak karşılaşmalar ile sona eriyor. Önce bugün Bağlar Belediyespor’u, sonrasında ise Cuma günü Bodrum Basketbol takımını sahamızda ağırlayacağız. Özellikle Bodrum Basketbol maçı, bizi çok heyecanlandırıyor zira rakibimiz de, bu lig için en az bizim kadar önemli bir yatırım yaptı ve çok başarılı bir normal sezonu geride bıraktı. Cuma günü basketbol kalitesi yüksek, tribünlerdeki izleyicileri heyecanlandıracak ama her şeyden önce dostça geçecek bir maç bizleri bekliyor” diye konuştu.


4-12 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da düzenlenecek Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 8’li finallerini de değerlendiren Kebir, “Zaman zaman, ligin yeni kurulmasından kaynaklanan bazı handikaplar ile karşılaşsak da, geleceğe dönük çok önemli dersler çıkardığımız bir sezonu geride bırakıyoruz. Her şeyden önce bu kadar değerli bir oyuncu grubu ve teknik ekip ile aynı çatı altında, aynı hedefe yürüdüğümüz için çok mutluyum. Ayrıca sezon boyunca, bizleri içeride dışarıda hiçbir zaman yalnız bırakmayan Becker 35 Albatros ailesine de minnettarım. Bu sene elde edilecek başarıda aslan payı onların. Finallerde hepsi birbirinden değerli, 8 takım mücadele edecek. Her şeyden önce dostça ve çok keyifli bir organizasyon olacağına eminim. İyi olanın mutlu sona ulaşacağı, basketbol adına bütün parametrelerin günbegün değişebileceği zorlu bir döneme girmek üzereyiz. Sezon boyunca yaptığımız çalışmaların, ortaya koyduğumuz emeğin karşılığını alabilmek için Muğla’da olacağız. Umuyorum ki sadece basketbol kalitesinin konuşulduğu, sakatlıksız bir turnuva olur. Muğla’da mücadele edecek olan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250